@Jabby jestem tego samego zdania, w ogóle mam wrażenie, że od czasu zaborów nic się nie zmieniło jebią nas Niemcy i jebią nas Ruscy a jeszcze Polacy też sami jebią siebie nawzajem, Polska to jedna wielka k---a Europy
@naksu: nie mowy tak, że nas wszyscy je**, jeśli tak myślisz to jesteś przegranym, putin tego chce abyśmy tak myśleli. Trzeba walczyć i pomagać sobie nawzajem, mamy wojnę nie tylko militarną na Ukrainie, ale też hybrydową oraz w internecie i trzeba z tym walczyć, uświadamiać społeczeństwo na wykopie jak jest, nie można się poddawać.
@cajberpanku nawet znam ze szkoły takiego jednego co nienawidzi Żydów, lubi Trumpa, szanuje Putina, gardzi Ukraińcami bo Wołyń czy coś, nienawidzi Obamy etc serio dużo ich jest
jestem tego samego zdania, w ogóle mam wrażenie, że od czasu zaborów nic się nie zmieniło jebią nas Niemcy i jebią nas Ruscy a jeszcze Polacy też sami jebią siebie nawzajem, Polska to jedna wielka k---a Europy
@naksu: oczywiście niemcy są solidarnym monoblokiem w którym nie ma żadnych podziałów i polityki wewnętrznej xd tak samo w rosji xd a ci dziennikarze którzy znikają w niewyjaśnionych okolicznościach czy są zatruwani to
@galicjanin: a kto powiedział, że to hasło religijne, może to takie tajne hasło i wtedy się odpala ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@galicjanin: Slawa Bohu też mówią, ale raczej prawosławni Ukraińcy
@naksu: oczywiście niemcy są solidarnym monoblokiem w którym nie ma żadnych podziałów i polityki wewnętrznej xd tak samo w rosji xd a ci dziennikarze którzy znikają w niewyjaśnionych okolicznościach czy są zatruwani to