Wpis z mikrobloga

Hej Mirki.
Polecacie jakąś torbę/plecak. Bardziej pelcak niż torbę ale żeby idealnie mieścił się w limit ryanair tego małego bagażu podręcznego. Mam zwykły plecak ale on jest mało pojemny. A torba odpada. Musi być plecak.
#podroze #samoloty #taniepodrozowanie #pytanie
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ramirezvaca nah. Raczej chodzi mi o taki typowo pod ryana. Mam też taki plecaczek. Ale zawsze boje się że coś będzie nie tak xd bo nie ma idealnie takich wymiarów...no ale da się wcisnąć xd
  • Odpowiedz
@Simfecstio: z takich to zostają ci kieszonkowe z Decathlonu te z zamykaniem zwijanym, do tego to już się nikt nie przypiernicza. Dwa kaski elektronika i jakieś badziewia pani nawet nie zerkła xD
  • Odpowiedz
@Simfecstio: kupiłem taką plecako-walizkę z Deutera właśnie pod kabinowy, powiem ci straszny to klocek i średnio się pakuje. Tak na laptop i koszulę to się nadaje ale coś więcej, to tak średnio.
  • Odpowiedz
@Simfecstio: Plecaków raczej nikt się nie czepia. Tez mam 30l z żoną i na ~70 lotów tanimi liniami - raz jak mieliśmy nabite na full sprawdzili żonę (kierunek emigracyjny - Szwecja; prawie wszyscy mieli wielkie torby). I plecak wchodzi na luzie.

Kupowanie typowo pod wymiar jednej linii lotniczej imo nie ma sensu.
  • Odpowiedz
  • 0
@tajniak13 Wizzair ma podobny wymiar. Ale może masz rację. Mam jeszcze taki wojskowy helikonia o ile dobrze pamiętam 30 litrów. Najbardziej pojemny z takich dość małych. Ale teoretycznie większy niż limit. Ale fakt. Jeszcze nikt się nie czepiali. Kurde. Zapytam jeszcze stewardesę z ryana ehe
  • Odpowiedz