Aktywne Wpisy
tommy30 +2
Co w waszym mieszkaniu poprawia wam jakość życia i możecie polecić?
#kiciochpyta #glupiewykopowezabawy
#kiciochpyta #glupiewykopowezabawy
Ertrael 0
#mecz
Panowie ja mam pytanie. Jeśli w grupie wszystkie drużyny by zremisowały na 0:0, nie byłoby żółtych kartek, to które drużyny by wyszły?
Panowie ja mam pytanie. Jeśli w grupie wszystkie drużyny by zremisowały na 0:0, nie byłoby żółtych kartek, to które drużyny by wyszły?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
pamiętam jesień 2015 tak, jakby to było wczoraj
mieliśmy już dość prorządowej telewizji publicznej, skorumpowanego rządu i niskich płac
głosowaliśmy w nadziei, że gorzej już nie będzie
brzmi znajomo? :)
się zdziwicie, wykopki, tym młodszym mogę wybaczyć, to ich pierwsze poważne zerknięcie ze zmianą władzy
ale starsi są tak naiwni, że szok, Tusk zbawiciel xD
@karetpoker: TVP ujawniała skandale PO (czyli #!$%@? niewpisany zegarek), płace nie były niskie patrząc na ówczesne ceny.
Zależności między pisem a konfą możesz na przykład dostrzec w korespondencji Tyszki i Dworczyka
@karetpoker: no chyba konfiarze, tak to chyba macie co 4 lata nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jesli takie chore niskie ceny utrzymaly by sie w europie to by znaczylo ze w polsce jest za tanio ale ty to kojarzysz z inflacja a nie z tym ze polska
polacka "klasa srednia" placze ze traca wartosc pieniadza przy jednoczesnym wykupieniu wszystkich mozliwych budynkow w polsce z ktorych ciagna pieniadze z tego plebsu by ocalic oszczednosci
jednoczesnie placza ze ceny byly nizsze w chorym kraju w ktorym nikogo nie bylo stac placic wiecej XD
to
a gówno prawda, polacy mieli dość nijakiego rządu PO który strzelił sobie w stopę zgadzając się na przyjęcie uchodźców. Polacy pod wpływem emocji rzucili się głosować na pis który obiecał pincet plus
@naciski: czyli netto z 7 zeta, może trochę więcej, bo pewno #!$%@?łeś na śmieciówce xD
nawet nie rozumiem, o co się pożarliście