Aktywne Wpisy

źródło: il_1588xN.988523620_hojm
Pobierz
glider_pro +94
Nadszedł ten dzień. Pożegnałem po trzech sezonach Streetfightera V2 i przesiadłem się na większego brata V4S. Pijcie ze mną kompot mireczki i do zobaczenia na drogach i torach🤙
#motocykle #motoryzacja
#motocykle #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

U mnie bez zmian, z tendencją w stronę "jest gorzej". Mówię o okolicach ulicy strzeleckiej.
#katowice
A generalnie to czego ludzie się spodziewali że auta wyparują na miejsce niektórych pojawiły się takie które do tej pory nie mogły się pojawić bo ludziom się nie opłacało ale jak niektórzy dostali w dupę to stwierdzili że wyrobią sobie kartę mieszkańca albo porzucą garaż na rzecz miejsca pod chmurką nic
Było źle, jest gorzej, ale przynajmniej teraz odpłatnie. No super mentalność. Z takimi mieszkańcami to wladze miasta mogą być spokojne o stolki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Są miejsca które mam okazję obserwować i widzę co się zmieniło ale zachowam to dla siebie bo szkoda się rozpisywać.
Ale tak jak napisałem część ludzi do tej pory nie musiała korzystać z samochodów albo miała je gdzieś w garażach i siłą rzeczy te auta które zniknęły to na ich miejsce pojawiły się nowe no i każdy
@nudziarz123
@Ranger
Ale zdajecie sobie sprawę że prowadzicie dyskusje na temat o który nie pytałem? Czy możecie w końcu odpowiedzieć na pytanie, a nie doszukiwać się powodów do kłótni, albo pisania elaboratów nie ma temat.
Nie obchodzą mnie wasze opinie na ten temat, nie o to pytałem. Jak bardzo brakuje wam atencji to się wyżalcie na jakiejś grupie fb albo załóżcie sobie Instagram
Poczytajcie sobie o czymś takim
Ja zadałem pytanie, na które nadal nie odpowiadasz.
Gdyby tylko chciało się wam pomyśleć 5 minut co i do kogo gadacie , ehh.
Czy mam sam to wytluszczyć, mimo że nie jest to tematem pytania?
No dobra:
Od zawsze jestem zwolennikiem zmniejszenia ilości samochodów w miastach, ale tacy jak wy zawsze muszą widzieć wszędzie spisek i potrzebę
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jak będziesz miał w końcu ochotę odpowiedzieć na to proste pytanie to zapraszam.