Wpis z mikrobloga

#domeny #hosting #webmastering

Gdzie kupić domenę .pl i kawałek miejsca na zwykłą stronę zawierającą 5 podstron? Chce zapłacić od razu za jak najdłuższy okres, ale żeby cena też nie była z kosmosu bo potrzebuje tylko coś na kształt (cba.pl-bez reklam i *.pl) .
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bunis: aftermarket to też zwykły rejestrator. Na giełdzie kupujesz domenę (uiszczasz opłatę za zakup) i później i tak musisz przedłużać z roku na rok. Generalnie - średnio się opłaca, lepiej pobawić się w przechwytywanie czy zwykłą rejestrację.
  • Odpowiedz
@Bunis: ja o az.pl mam niezbyt dobre zdanie ze względu na to co jeszcze kilka lat temu robili w promocjach. ;)

Generalnie, jeżeli chcesz zapłacić za hosting (a de facto się nie opłaca przy małej stronie) to możesz netmark, biznes-host sprawdzić.
  • Odpowiedz
@boryss: No tak, ale darmowy hosting może równać się reklamy.. Właśnie ja słyszałem, że oni tak te regulaminy do promocji piszą, żeby zarobić w przyszłości na kliencie po tym jak już kupi usługę.
  • Odpowiedz
@Bunis może zainteresuje Cię nasz oferta - 0 zł przez pierwszy rok. Jeśli potrzebujesz hostingu, to mamy teraz promocję "Powrót wielkich zniżek" - może coś cię zainteresuje. Jak coś - pytaj.
  • Odpowiedz