Pytanie. Czy w Tarnowie zjem obecnie dobrego Kapsalona? Jest to kebab w foremce zapiekane serę z surówką mięsem i frytkami? Kiedyś najlepsze kapsalony robił Turas na wałowej i Spec Kebab, ale obecnie kapsalony np. w Mustafie są bardzo słabe i nie są typowymi Kapsalonami. Ktoś coś poleca w Tarnowie? #kapsalon #kebab #tarnow #tarnowpiwo
@Rododendron123: U turasa na Pułaskiego albo jak wyżej Mirek wspomniał Munzur, to chyba ten sam właściciel nawet. Mustafa ogólnie jest słaby, głównie przez dziadowskie sosy i nie rozumiem jakim cudem oni prosperują, bo już na starcie byli gorsi od efesa. A nie jestem wybredny. Spec miał dobre żarcie pod względem ilość/jakość/cena i strasznie się w-------m jak tam zajrzałem, a tam nowa nazwa i opalona obsługa z tym samym gównem co
@Rododendron123: hmm ja sie zajadam kapsalonami od Mustafy i sobie chwalę. Jak znajdziesz lepsze, to wołaj, chętnie spróbuję :D @DzikWesolek kwestia gustu, mnie efes kompletnie nie smakuje w porównaniu z mustafą.. oczywiście do Sułtana nie ma podjazdu, ale jest OK.
@monster-erni: Tak. Efes z roku na rok zmniejsza porcje. Stąd do menu wprowadzili z biegiem lat po Bigu, kebaba Mega i Giganta który jest takim Bigiem sprzed lat.
@Rododendron123: idź do Hamsy na "krafcine" Serio mustafa wam smakuje? XD oesu Ogólnie w Tarnowie nie ma dobrego kebaba same kule mocy Ot do zapomnienia
Oświadczenie babki która nadzorowała loterię - czyli wychodzi na to że wszystko było legalne i co najlepsze zatwierdzone przez urząd skarbowy. A teraz policja nagle stwierdza że była nielegalna i robią akcję jakby aresztowali pablo escobara
#kapsalon #kebab #tarnow #tarnowpiwo
@DzikWesolek kwestia gustu, mnie efes kompletnie nie smakuje w porównaniu z mustafą.. oczywiście do Sułtana nie ma podjazdu, ale jest OK.
@Endorfinek: zawsze wszyscy chwalili ale mnie jakos nie powala.. jak biore kapsalona to z glodnego wilka, wydaje mi sie nawet dobry.
Serio mustafa wam smakuje? XD oesu
Ogólnie w Tarnowie nie ma dobrego kebaba same kule mocy
Ot do zapomnienia