https://www.youtube.com/watch?v=-uEEy5oj6-8 ooo panie, MOCNE! ( ͡°͜ʖ͡°) Odpowiedzi na te pytania znałem już mając mniej niż 10 lat i do teraz znałem wszystkie odpowiedzi z tego odcinka( ͡°͜ʖ͡°) Ciekawe czy naprawdę ludzie to takie głąby czy po prostu z 50 pytanych trafiło im się 10 takich ( ͡°͜ʖ͡°) ci ludzie mają głos w wyborach, chodzą na strajki kobiet, kłócą się na temat polityki..., ale skoro obecna pani minister nie wiedziała ilu jest posłów w Sejmie i senatorów w Senacie... to wszystko jest możliwe. Może oni walczą o tę aborcję, bo tak im podpowiada podświadomość/instynkt "nie rozmnażaj się człowieku"( ͡°͜ʖ͡°) bo raczej nie rozum.
@arturek98c: Nie od dziś wiadomo, że kręcąc Matura to Bzdura, autorzy tak długo szukają, aż znajdą odpowiednią liczbę osób - zarówno tych mniej jak i bardziej rozgarniętych :)
ooo panie, MOCNE! ( ͡°͜ʖ͡°) Odpowiedzi na te pytania znałem już mając mniej niż 10 lat i do teraz znałem wszystkie odpowiedzi z tego odcinka( ͡°͜ʖ͡°)
@arturek98c: też się w gimbazie podniecałem, że znam odpowiedzi na wszystkie pytania (skrojone pod przeciętnego widza debila, by czuł się mądry). Że ktoś jeszcze to ogląda i tym jara xD No chyba, że
@arturek98c: Niektórzy celowo się wygłupiają inni mają #!$%@?, bo mają #!$%@? jeszcze inni nigdy nie musieli się uczyć bo ktoś robił to za nich albo wykorzystywali innych. Wiedza, inteligencja i mądrość to trzy różne rzeczy.
#polska #sejm #heheszki #polityka #matura
@arturek98c: też się w gimbazie podniecałem, że znam odpowiedzi na wszystkie pytania (skrojone pod przeciętnego widza debila, by czuł się mądry). Że ktoś jeszcze to ogląda i tym jara xD No chyba, że