Aktywne Wpisy

dan-ok +815
Stare- znałem. Karyna Adele zrzuca wagę, robi sie na bóstwo i zostawia wieloletniego męża (z dzieckiem) na rzecz czarnoskórego władcy serc z którym ma budować przyszłość. Po czasie wychodzi ze czarny jegomość pruje inne na boku+ opłaca kochanki i ich rachunki z konta Adele xD.
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
Uniwersum kazdego szczebla- biała karyna zostawia normalnego chłopa z którym ma rodzinę dla władcy sawanny po czym zostaje ostro wyrolowana.
#p0lka #kobiety #
źródło: 000LBJDBR8R8VNOH-C124
Pobierzkoleżanka robi sobie tatuaże teraz w różnhych miejscach i ma chłopaka, który uważa to za paskudztwo jednak ona powiedziała, że to jej ciało i ma gdzieś jego zdanie i będzie sobie robiła co chciała. Co myślicie o takiej kobiecie, czy taki związek jest poważny czy zależy jej na partnerze jeśli tego z nim nie konsultuje? #tatuaze #rozowepaski #zwiazki

Mam taki problem:
Właśnie kończy mi się umowa o leasing operacyjny (3 lata, ostatnia rata listopad 2023).
Wszystkie faktury opłacone, pobierałem je z portalu VB (dawniej idea getin) Leasing.
Dopiero zauważyłem, że otrzymałem maila na początku listopada. Mail zawierał rozliczenie końcowe oraz informacje o wykupie.
Będą Państwo mogli zakończyć umowę po dniu 2023-11-30 i wykupić przedmiot leasingu, gdy:
uregulują Państwo należności do umowy;
wpłacą Państwo kaucję zabezpieczającą wykup. Jeśli Państwo tego nie zrobią, będzie to oznaczało, że rezygnują Państwo z wykupu przedmiotu leasingu
Kaucję za wykup przelałem dopiero dzisiaj (6.12), a więc po terminie
Czy w zaistaniałej sytuacji mogą odmówić mi prawa wykupu i zabrać samochód za niezapłacenie w terminie wykupu za tysiaka?
#leasing #getin #velo #vbleasing #jdg
Miałem już kilka leasingów w życiu i za każdym razem maile + list odpowiednio wcześniej.
Wołam @OptiFinance co jeśli ktoś się zagapił?
Dla leasingu to interes życia - wykup pewnie za 1%, człowiek się zagapił i firma jest kilkadziesiąt tysięcy do przodu, mając samochód na własność...
Ostatnio gadałem z gościem od windykacji u nas i ogólnie mówi, że wówczas czasami wystawia właśnie FV za bezumowne korzystanie. Ale no jeśli to jest tydzień i płaciłeś terminowo, to w życiu by u nas nie robili problemu. Ciekawe jak w VB...
Poprostu sądziłem, że ostatnia rata jest na grudzień, a nie na listopad. I dzisiaj zdziwko jak chcialem rate oplacic, to zerknalem w maile i to znalazlem z poczatku listopada