Wpis z mikrobloga

• 13
@RandyBobandy: Jak by było głosowanie czy sprowadzić trylion ton węgla z rosji to by wszyscy byli na miejscu i klikali TAK że po głosowaniu trzeba by było wymienić wyświetlacze przez uszkodzenie.

To jest ruska V kolumna, neofaszyści w garniturach, ich tam nie powinno być, wiadomo że głosują zawsze antypolsko.

Sejm mógłby powołać wysłannika by sprawdzał jak jest najgorzej dla Polski i najlepiej dla KK i wschodu i dopisywać głosy tej
  • Odpowiedz
@RandyBobandy: Najwygodniej jest sobie siedzieć, brać pieniążki i niewiele robić ( ͡° ͜ʖ ͡°) No chyba że trzeba zagłosować przeciw odebraniu immunitetu Kaczyńskiemu, wtedy się chłopaki uruchamiają
  • Odpowiedz
@RandyBobandy: to drugie na 100% coś w stylu brać pieniążki, gadać i rządzić przy stole ale w taki sposób by nie brać na siebie odpowiedzialności - my nic nie możemy, banda czworga nam nie pozwala ale pieniążki fajne. Strefa komfortu mieć ciastko i przy ludziach płakać że się nie ma całej paczki ciastek. Sprytne a w razie czego ja tu jestem tylko skromnym posłem niszowej partii narodowców
  • Odpowiedz
mają kompletnie #!$%@? na Polską politykę energetyczną?

@RandyBobandy: Nie każdy chce przyłożyć rękę do rozje.bania energetyki kraju przez wciśnięciu gdzie się da i nie da OZE i zadłużyć naród na pokolenia.
  • Odpowiedz