Aktywne Wpisy

EpicElion +18
Warto napisać do ex co słychać?
Atypical +6
Waszym zdaniem warto kupić Audi TT MK1 225km w quattro z LPG, cała w oryginalnym lakierze na gwincie z poliuretanem, wydechem z kwasówki za około 32k?
Nie jest to wsiurowóz z przelotem bez kata, tylko zadbany praktycznie seryjny egzemplarz. Wygląda identycznie jak na tym zdjęciu
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #audi #quattro #volkswagen
Nie jest to wsiurowóz z przelotem bez kata, tylko zadbany praktycznie seryjny egzemplarz. Wygląda identycznie jak na tym zdjęciu
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa #audi #quattro #volkswagen
źródło: TTT (1)
Pobierz

Ja nie mam nawyku rozmawiać z kimś kilka razy tylko jak raz pogadam to czasem zapominam drugi raz, może nie wykorzystałem jego rozmowy a potem ubiłem godryka i juz sie nie pojawi znowu? W ruinach go znalazłem, potem razem ubilismy tego na arenie. No i pogadałem z nim potem, dal mi jakiś item chyba, a potem trzeba było jes,cze pogadać. A tego pewnie nie zrobiłem.
Nie wiem co jeszcze można zrobić z tym.
#eldenring
@Kalow: wystarczy słuchać dialogów, ER do tego oznacza lokalizację NPC na mapie
Przecież wyraźnie napisałem że go spotkałem ale chyba nie dokończyłem opcji rozmowy przed zabiciem godryka
Kwestia tylko czy znowu się gdzieś pojawi
Jakbym miał się rozglądać przy każdym ognisku czy może się akurat ktoś przy nim nie pojawił to by mi już dawno gra się znudziła
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Kasuje.
https://eldenring.wiki.fextralife.com/Blaidd