Wpis z mikrobloga

nie pasuje do sentymentu jakiejś grupy odbiorców

@jamajskikanion: Proszę mi wytłumaczyć dlaczego mieliby robić grę pod prawicowego ograniczonego debila z europy wschodniej który najprawdopodobniej i tak to spiraci bo na premierę gra będzie kosztować lwią część wypłaty? Bo sie obrazi w internecie że on sobie wyobrażał USA inaczej i w miejscu gdzie biali ludzie są mniejszością na trailerze jest za mało białych i płatka śniegu to boli? Bo pokazane są
  • Odpowiedz
  • 6
@Lujdziarski mi tam się podoba - klimat współczesnych USA aż się wylewa z ekranu, a do tego fajna muzyka i super grafika. Dla mnie trailer bomba, chociaż zwiastun V wywarł na mnie swego czasu większe wrażenie, ale to głównie z uwagi na to, że wtedy dużo bardziej zauważalny byl przeskok technologiczny.
  • Odpowiedz
  • 0
@TypicznyMaciek W Tomb Raider też grasz kobietą, no i co z tego? Ale generalnie taki powiew świeżości bardzo na plus. W GTA V brakowało mi wśród grywalnych bohaterów jakiejś babki, bo nie ukrywam - przełączanie między samymi dziadami było trochę... nudne? Nie wiem czy to prawidłowe określenie, ale no brakowało mi tam tego.
  • Odpowiedz
@Lujdziarski widzisz… na tobie nie zrobił wrażenia a na mnie zrobił wrażenie ogromnie i się jaram :))

Na tym polega różnorodność w społeczeństwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)-

@Notes: A potem prezes po premierze się zwinie i reszta studia będzie świecić oczami jak przy Cyberpunku.
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: bøl dupska polakøw o ilosc czarnuchøw na ulicach xD

@Notes: czemu ból? XD dla mnie to ciekawe zagadnienie, jestem krytykiem wykorzystywania istniejących światów, a potem zmieniania w nich zasad. I to bardziej chodzi mi o Marvel i łamanie zasad fizyki/spójności z tym co wiemy o naszym świecie. Ten trailer był raczej nudny i tak jak pisała większość biali ludzie jeśli żyją w tym mieście to pewnie pracują.
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: ty wziales na serio moja odpowiedz? no szkoda ale ja po prostu cislem beke z tych ktorzy juz z kartka papieru chca liczyc czarnoskorych na plazy.

moj argument dlaczego sie jaram? bo mam ponad 40 lat i pamietam dokladnie jak jaralem sie vice city i jak sobie na chilloucie pykalem w tamta gierke. teraz odzyly wspomnienia i jaram sie tym jak ten klimat bedzie przedstawiony w nowej odslonie gry.
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: ty wziales na serio moja odpowiedz? no szkoda ale ja po prostu cislem beke z tych ktorzy juz z kartka papieru chca liczyc czarnoskorych na plazy.

@Notes: traktuje cię tak jak twoją odpowiedź. Jesteś niepoważny i dałeś niepoważną odpowiedź. Lub dałeś niepoważną odpowiedź i pusty wpis na górze i jesteś niepoważny. Nie ma znaczenia co było pierwsze.

Czyli nostalgia, subiektywne uczucia i tyle xD beka dla mnie
  • Odpowiedz
@NewBlueSky: a nad czym mam sie spuszczac? to tylko gra komputerowa lol
czy cos pominalem? sa jakies normy? jakies spoleczne wytyczne ktora gra i w jaki sposob jest dobra? moze czegos nie wiem... hmmm

Czyli nostalgia, subiektywne uczucia i tyle xD beka dla mnie
  • Odpowiedz