Głupi amerykanie nie skonsultowali ze wschodnioeuropejskimi gamerami jak wygląda współczesna Floryda i dali murzynów. Co więcej trzeba będzie grać babą, powariowali
@jamajskikanion: Proszę mi wytłumaczyć dlaczego mieliby robić grę pod prawicowego ograniczonego debila z europy wschodniej który najprawdopodobniej i tak to spiraci bo na premierę gra będzie kosztować lwią część wypłaty? Bo sie obrazi w internecie że on sobie wyobrażał USA inaczej i w miejscu gdzie biali ludzie są mniejszością na trailerze jest za mało białych i płatka śniegu to boli? Bo pokazane są
@Lujdziarski mi tam się podoba - klimat współczesnych USA aż się wylewa z ekranu, a do tego fajna muzyka i super grafika. Dla mnie trailer bomba, chociaż zwiastun V wywarł na mnie swego czasu większe wrażenie, ale to głównie z uwagi na to, że wtedy dużo bardziej zauważalny byl przeskok technologiczny.
@TypicznyMaciek W Tomb Raider też grasz kobietą, no i co z tego? Ale generalnie taki powiew świeżości bardzo na plus. W GTA V brakowało mi wśród grywalnych bohaterów jakiejś babki, bo nie ukrywam - przełączanie między samymi dziadami było trochę... nudne? Nie wiem czy to prawidłowe określenie, ale no brakowało mi tam tego.
@Lujdziarski: Mam takie samo wrażenie jak ty, aczkolwiek to tylko trailer, poza tym nie jestem jakimś fanem GTA, GTA5 przeszedłem tylko fabułę za darmo na Epic Games
Głupi amerykanie nie skonsultowali ze wschodnioeuropejskimi gamerami jak wygląda współczesna Floryda i dali murzynów. Co więcej trzeba będzie grać babą, powariowali
@Lujdziarski: za dużo hipsteriady? gdzie niby ta hipsteriada? I co to jest, bo wydaje mi się że to raczej w GTA5 był motyw hipserów, a no cóż w GTA6 za bardzo nie może tego być bo to wymarłe zjawisko
@NewBlueSky: bøl dupska polakøw o ilosc czarnuchøw na ulicach xD
@Notes: czemu ból? XD dla mnie to ciekawe zagadnienie, jestem krytykiem wykorzystywania istniejących światów, a potem zmieniania w nich zasad. I to bardziej chodzi mi o Marvel i łamanie zasad fizyki/spójności z tym co wiemy o naszym świecie. Ten trailer był raczej nudny i tak jak pisała większość biali ludzie jeśli żyją w tym mieście to pewnie pracują.
@NewBlueSky: ty wziales na serio moja odpowiedz? no szkoda ale ja po prostu cislem beke z tych ktorzy juz z kartka papieru chca liczyc czarnoskorych na plazy.
moj argument dlaczego sie jaram? bo mam ponad 40 lat i pamietam dokladnie jak jaralem sie vice city i jak sobie na chilloucie pykalem w tamta gierke. teraz odzyly wspomnienia i jaram sie tym jak ten klimat bedzie przedstawiony w nowej odslonie gry.
@NewBlueSky: ty wziales na serio moja odpowiedz? no szkoda ale ja po prostu cislem beke z tych ktorzy juz z kartka papieru chca liczyc czarnoskorych na plazy.
@Notes: traktuje cię tak jak twoją odpowiedź. Jesteś niepoważny i dałeś niepoważną odpowiedź. Lub dałeś niepoważną odpowiedź i pusty wpis na górze i jesteś niepoważny. Nie ma znaczenia co było pierwsze.
Czyli nostalgia, subiektywne uczucia i tyle xD beka dla mnie
@NewBlueSky: a nad czym mam sie spuszczac? to tylko gra komputerowa lol czy cos pominalem? sa jakies normy? jakies spoleczne wytyczne ktora gra i w jaki sposob jest dobra? moze czegos nie wiem... hmmm
#gta #gta6
@jamajskikanion: Proszę mi wytłumaczyć dlaczego mieliby robić grę pod prawicowego ograniczonego debila z europy wschodniej który najprawdopodobniej i tak to spiraci bo na premierę gra będzie kosztować lwią część wypłaty? Bo sie obrazi w internecie że on sobie wyobrażał USA inaczej i w miejscu gdzie biali ludzie są mniejszością na trailerze jest za mało białych i płatka śniegu to boli? Bo pokazane są
@Notes: A potem prezes po premierze się zwinie i reszta studia będzie świecić oczami jak przy Cyberpunku.
@Lujdziarski: ile miałeś lat wtedy? xD
@Nie_masz_racj_idioto:
@Notes: czemu ból? XD dla mnie to ciekawe zagadnienie, jestem krytykiem wykorzystywania istniejących światów, a potem zmieniania w nich zasad. I to bardziej chodzi mi o Marvel i łamanie zasad fizyki/spójności z tym co wiemy o naszym świecie. Ten trailer był raczej nudny i tak jak pisała większość biali ludzie jeśli żyją w tym mieście to pewnie pracują.
moj argument dlaczego sie jaram? bo mam ponad 40 lat i pamietam dokladnie jak jaralem sie vice city i jak sobie na chilloucie pykalem w tamta gierke. teraz odzyly wspomnienia i jaram sie tym jak ten klimat bedzie przedstawiony w nowej odslonie gry.
@Notes: traktuje cię tak jak twoją odpowiedź. Jesteś niepoważny i dałeś niepoważną odpowiedź. Lub dałeś niepoważną odpowiedź i pusty wpis na górze i jesteś niepoważny. Nie ma znaczenia co było pierwsze.
czy cos pominalem? sa jakies normy? jakies spoleczne wytyczne ktora gra i w jaki sposob jest dobra? moze czegos nie wiem... hmmm