Aktywne Wpisy

kopek +9
Planuje kupić takie cos. Rata wyjdzie z 1380zl z pełnym pakietem serwisowy i różnymi bajerami w aucie. Patrzyłem inne auto po innych salonach ale to najbardziej mi pasowało - mega wygodnie, super sie jeździło.
Ford, Mazda, cupra, chińczyki odpadają, przy podobnych modelach strasznie nie wygodnie, słupki ograniczają widoczność itd itp. Mazda to jakas pomyłka.
Moze polecicie coś jeszcze?
#auto #samochody #noweauto #autozsalonu
Ford, Mazda, cupra, chińczyki odpadają, przy podobnych modelach strasznie nie wygodnie, słupki ograniczają widoczność itd itp. Mazda to jakas pomyłka.
Moze polecicie coś jeszcze?
#auto #samochody #noweauto #autozsalonu
źródło: AISelect_20260326_103844_Adobe Acrobat
Pobierz
PremeditatioMalorum +219

Czy ja dobrze myślę? Pójdę na studia zaoczne. Mam zajęcia co dwa tygodnie na uczelni w weekendy. Będę płacić za studia, ale przynajmniej będę mieć pieniądze na własne potrzeby. Prawdopodobnie znajdę pracę w swoim zawodzie. W rzeczywistości nie oznacza to tego, że nie będę mieć życia towarzyskiego, bo po pracy przecież można na coś pójść.
Życie studentów dziennych to tak naprawdę jest o ile żyje się w akademiku, a tak to się nic nie traci? W nie każdym chyba też dzieje się coś jak w filmach? Wyłącznie tracę okazję na uczestnictwo w jakichś kołach naukowych i innych akcjach uczelnianych?
Dodam, że dzięki temu planowi mam szansę skończyć lepszą uczelnię publiczną. W przypadku dziennych studiów będę mieć papier z "gorszej" uczelni też publicznej.
#pytanie #studbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Kierunek elitowy. Też myślę że lepszy płatny dobry kierunek niż niepłatny jakiś slabszy.
────────────