Wpis z mikrobloga

@Reichsmarschall troche glupio zadane stwierdzenie
jaki % w internecie stanowia spermiarze i jaki % bab wypina sie w internecie?
czy widziales ludzi wypinajacych sie i spermiacych w realu?

no bo wiesz, wchodze na wykop rano i musi byc wypieta baby dupa na mirko a jak wychodze z domu no to krwa nie ma zadnej wypietej XD nie no moze troche jest jak lezie baba w leginsach ale cipy mi tak ostentacyjnie
  • Odpowiedz
@A_R_P: Z kontekstu komentarza wynika, że chodziło mu o coraz większe #!$%@? społeczne, nie tylko u nas są piwniczaki. Nie ma takiej statystyki dla Indii. W 2018 r. nadwyżka mężczyzn względem kobiet wynosiła 37 milionów dla ogółu populacji, wiec już na tym poziomie się to nie klei.
  • Odpowiedz
@A_R_P: Typ któremu odpowiadałaś pisał o Korei, a ty że usuwali tam dziewczynki. Otóż nie, niedawno było znalezisko, że w Korei Południowej ogromny odsetek mężczyzn nie ma partnerki, bo tamtejsze kobiety nie chcą się wiązać.
  • Odpowiedz
W którymś azjatycki państwie to już dzisiaj 80 czy 90% mężczyzn w wieku produkcyjnym jest singlami.

@r5678: w którym niby? I czy to kwestia wyzwolenia kobiet?

Jak świat światem większość mężczyzn się nie rozmnażała, ~80% kobiet miało potomstwo i tylko ~40% mężczyzn
  • Odpowiedz
odpowiem że to nie są kobiety

@Diamond-kun: Oczywiście, że winni są spermiarze, którzy wypuścili kobiety z kuchni. Błędem jest obwinianie kobiet - one robią to na co mężczyźni im pozwolą.
  • Odpowiedz
ale wiesz że te rolki są tam dobrane na podstawie Twoich preferencji, zainteresowań i historii przeglądania nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@efedrina: Te algorytmy, jeśli nie są nakarmione dostateczną ilością informacji, pozostają niedokładne lub wręcz sypią losowe tematy i dopiero na podstawie długości wyświetlania danego materiału oceniają jak bardzo cię dana tematyka interesuje. Dupy zaczęły mi się wyświetlać po tym, jak raz kliknąłem jakąś yogę. Ciekawsze
  • Odpowiedz
@Reichsmarschall nie ma co się nad tym zbytnio pochylać, młode kobiety, w większości, zawsze będą świecić dupą bo ich największy atut to młodość która długo nie trwa. W sumie trochę im nawet współczuję, bo mieć termin przydatności średnio 10-15 lat to lipa.
  • Odpowiedz