Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +96
mam 43 tagów na czarno x__x
w niezłej bańce żyję
w niezłej bańce żyję
![Xefirex](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Xefirex_PgRYQvw3Js,q60.jpg)
Xefirex +84
Co ta lewaczka #!$%@?? #bekazlewactwa #pieklomezczyzn #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #p0lka #polityka
![Xefirex - Co ta lewaczka #!$%@?? #bekazlewactwa #pieklomezczyzn #niebieskiepaski #log...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/ecc872d9814ae58d488f8b1dbc25b0c7ae15509b2fd792e6ab02210c82bbb4ba,w150h100.jpg)
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Chciałbym bardzo nagłośnić tą sprawę i jeśli ktoś może mi pomóc to będę wdzięczny.
Ostrzegam przed #!$%@? PKO Bankiem, znaleźliśmy wycieczkę last minutę na dzień jutrzejszy. Poszedłem do wpłatomatu PKO aby wpłacić pieniądze (40tyś złotych) i przelać je na konto biura podróży. Wrzuciłem kasę do wpłatomatu i uwaga? Bankomat się zablokował, pobrało pieniądze do szufladki i wydrukowało kartkę z informacją, że transakcja nieudana z powodu awarii oraz blokady wpłatomatu. Przede mną stała osoba, która chwile wcześniej widziałem że wpłacała kasę normalnie i odeszła zadowolona. Wpłatomat pobrał kasę, zablokował się i nie zaksięgował na koncie a co gorsze nie oddał mi wrzuconych do niego banknotów. Zadzwoniłem na infolinię, która była podana na bankomato/wpłatomacie. Na infolinii powiedzieli, że czas oczekiwania na taką reklamacje wynosi 30 dni. Rozumiecie to? Wpłatomat wziął 40 tysięcy i się zablokował nie księgują kasy na koncie. Zarówno kierownik oddziału (wpłacałem kasę wczoraj o 17:30 w centrum Warszawy) jak i ludzie na infolinii twierdzą że trzeba cierpliwie czekać.
Czy miał ktoś podobną sytuację? podejście PKO jest żenujące. Jestem bez 40 tysiecy i bez wycieczki ponieważ nie miałem jak zrobić przelewu Jeśli pracuje ktoś w mediach to bardzo proszę o kontakt, chciałbym aby każdy wiedział o tym jak działa PKO i jakie ma podejście. W takiej sytuacji w ciągu godziny powinna podjechać brygada obsługująca wpłatomat i wyjąc moje pieniądze i mi je zwrócić.
HORROR
Wpłatomat PKO przyjmuje każdą kwotę jeśli wsadzę max 200 banknotów. Wsadziłem 80.
@Eldoka123322: Ale co zrobisz? Nic. U mnie banków z kasą w mieścinie może jest 3 plus jakieś spółdzielcze. O prowizjach nie wspomnę. Raz na tysiąc wpłat się zdarzyło.