@Jimmyy_123: trochę głupie bo marnujesz czas tej diecie, tak się nie robi. Najbardziej wkurza mnie jak mi ktoś czas marnuje, sam staram się nikomu nie marnować czasu.
@Jimmyy_123 może i heheszki, ale kolega korzystał kilka razy z usług div i dosłownie każda bierze kase przed prysznicem. Pytała sie o oczekiwania i ze szlafroczka wskakiwała np w strój królika w trakcie kolegi kąpieli.
@TopowyJanusz tak, każda pytała, czy chcesz wziąć prysznic. Jest też druga strona medalu, praktycznie w każdej łazience z------y syfon i woda ściekała bardzo powoli. Ale nie wiem czy wierzyć koledze. A i najważniejsze to jak idziesz pod prysznic już po to koniecznie zabrać swoje rzeczy. Nie zostawiasz nic z pola widzenia co twoje.
@Jimmyy_123: płaci się przed prysznicem. Ale jest inny patent. Bierzesz jedną dziewczynę co to ma trzecia godzina gratis na dwie godziny. Ruchasz 10 minut resztę śpisz. Potem idziesz do następnej i to samo. Nocka zleci
@Jimmyy_123: Łatwiej poszukać siłowni, która ma wejście próbne ( ͡°͜ʖ͡°) Jak byłem na openerze, to 15 minut drogi od dworca PKP była siłownia, gdzie były 3 dni próbne. Codziennie tam wchodziłem na prysznic i sranie
Najbardziej wkurza mnie jak mi ktoś czas marnuje, sam staram się nikomu nie marnować czasu.
@cichooo: k-----a też czlowiek
Jakbyście mieli jakieś pytania to kolega odpowie.
Także nie ma darmowego prysznica.
A i najważniejsze to jak idziesz pod prysznic już po to koniecznie zabrać swoje rzeczy. Nie zostawiasz nic z pola widzenia co twoje.
@Zarzutkkake: czy oprócz stroju królika, ma też strój myszoskoczka?
Lubię myszoskoczki.
Ale jest inny patent. Bierzesz jedną dziewczynę co to ma trzecia godzina gratis na dwie godziny. Ruchasz 10 minut resztę śpisz. Potem idziesz do następnej i to samo. Nocka zleci
@Zarzutkkake: kolega jakims furasem jest? XD