Aktywne Wpisy
vofeen +9
Od ponad 3 lat robie nocki w cukierni u prywaciarza. 6 dni. Nie mam nawet 4k na rękę.
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
Mamut_z_wiertlem +22
Witajcie, jestem wysoko wrażliwa osobą, mam 17 lat a 18 będę miał w marcu dokładnie 3 marca. Cierpię jak zbity pies, nie wiem co ze sobą zrobić mam depresję i jestem zbyt wrazliwy, nigdy się w życiu nie cieszyłem wszyscy mnie meczeli nawet w szkole, ale żebym to wszystko napisał linijek by tu brakło, byłem u psycholożki która kazała mi wchodzić na tiktoka i się cieszyć z małych rzeczy, olałem kompletnie tą
#gotujzwykopem #kuchnia #gotowanie #kiciochpyta #pytanie #wino
@neonowySwietlik: na tym to tylko kisiel dobry wychodzi.
W Lidlu powinni mieć jakieś tanie Sauvignon Blanc z Niemiec albo Chile, będzie w grubsza pasował do ragu.
Tylko nie wlewaj całej butelki, wystarczy 100ml.
I nie podawaj tego wina do obiadu, po prostu wypij lekko schłodzone (
Kosztuje poniżej 20 złotych, a jest całkiem znośne, nawet to picia.
Jest wytrawne, ale nie jadowite. Jest oczywiście dość płaskie, ale lekko owocowe.
Dałbym je do ragu z w miarę czystym sumieniem :)
https://youtube.com/@iwoswierblewski?si=FrHw5Txq1WQc4Y24