Aktywne Wpisy
Alladyn777 +37
#zwiazki #rozstanie
Hej mirasy, potrzebuję się wygadać, podzielić się swoim spostrzeżeniami i poradzić.
Wczoraj zakończył się mój 6 miesięczny związek. Wiem, że to krótko ale jednak boli.
To ona zerwała. Myślę, że głównym powodem była moja niechęć do małżeństwa. Rozmawialiśmy o tym, było sporo emocji i od tego momentu coś zaczęło psuć. Wcześniej wspominałem jej o tym i wydawało się, że to zaakceptowała. Najwyraźniej liczyła, że zmienię zdanie.
Dla ścisłości, nie jestem
Hej mirasy, potrzebuję się wygadać, podzielić się swoim spostrzeżeniami i poradzić.
Wczoraj zakończył się mój 6 miesięczny związek. Wiem, że to krótko ale jednak boli.
To ona zerwała. Myślę, że głównym powodem była moja niechęć do małżeństwa. Rozmawialiśmy o tym, było sporo emocji i od tego momentu coś zaczęło psuć. Wcześniej wspominałem jej o tym i wydawało się, że to zaakceptowała. Najwyraźniej liczyła, że zmienię zdanie.
Dla ścisłości, nie jestem
Gluptaki +855
Kiedyś musi być pierwszy raz xD
Tym razem nie śmieje się ze Suawka.
@Njal: Urocze przyrównanie Mentzena do Hitlera z twojej strony, wyborne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Więc KO go podsłuchiwać nie będzie. Ale są inne sprawy w tle, gdzie Suawek takimi wystąpieniami będzie chciał sobie jakąś mini przychylność załatwić. Na co moim zdaniem szans nie ma.
Każdy kto o tym zapomina zdradza demokrację, każdy przyklask faszolom z Konfy to policzek Polsce.
@Njal: No może i bliżej, ale nadal na tyle daleko, że te rozważania mają tyle sensu, co porównywanie, który z nas stoi teraz bliżej saturna. To nasz rodzimy, własny populizm, z własnymi cechami charakterystycznymi. Z resztą imho takie porównania tylko zaciemniają dyskusję, ich okopują w twierdzy, bo przecież to tylko rzucanie etykietkami.
@Njal: Ale no szanujmy się, pisać coś takiego, gdy z połowa dzisiejszych ~30letnich liberałów, czy lewicowców to dawni korwiniści? Jednak edukować i rozmawiać trzeba i warto, a takimi tekstami to sam wprowadzasz dezinformację i wchodzisz na ich poziom dyskusji. No nie polecam, lepiej po prostu krytykować to, co robią, niż iść na łatwiznę i próbować przekierować nienawiść
A co do załatwienia sobie przychylności to nie wydaje mi się. Ten temat boli go osobiście bo to trochę szur technologiczny.
@Logika_wykopu: Ja nawet Brauna plusowałem i popierałem jak jechał po Witek. ¯\(ツ)/¯
@Njal: Korwin od zawsze głupoty gadał, tylko kiedyś wszyscy bardziej mieli go w dupie i tyle o tym nie trąbili. No i wielu z ich dzisiejszych wyborców dalej wierzy w te wolnorynkowe dyrdymały i dla nich na Konfederację głosuje.