Aktywne Wpisy
Nie powinienem ale zgniłem z tego xD
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
NarciarzFarciarz +46
Witam, czas na kolejny wpis z serii #emigracja do #kanada
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
Czasem wystarczy nowy sweter z PEPCO aby poczuć powiew świeżości. Sam stosuję tą technikę, polecam.
Wszyscy powinni znać klasyka f91. Jest jak budżet Polski. Mały, nie przewiduje ciężkich prac, a mimo to ciągle rozdaje dużo beneficjentom i jest nadal niezatapialny.
A co powiecie na jego nowe/inne szaty?
Mi się podoba
Do kupienia już od 67pln
F-94WA
#odkrywamcasio #casio #zegarki
@makgyvergaleriapl f105 to świetna czytelność. A w86 jest przepiękny 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@kendzior333 mam ten sam zegarek.. Jedyne Casio w mojej "kolekcji"
Sledzisz może mój tag? Będzie mi miło jeśli się kiedyś zdecydujesz.
jak takie slabe nerwy masz to nie trolluj w moich wpisach bo skaczesz do zbyt wysokiej gałęzi.
Niby zły ale ciągle tu wracasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jar-mitryn: Już tylko dla Twojego kontentu zaglądam na ten tag. ;) sam zrezygnowałem z zegarków i chyba czas będzie się rozsprzedać z tego co leży i zbiera kurz.