Aktywne Wpisy

mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wczoraj moja narzeczona uderzyła mnie pięścią w twarz. Stało się to, gdy wracaliśmy do mieszkania z zakupów. Sytuacja była zupełnie absurdalna – pomachała z daleka do jakiejś osoby, myśląc, że to jej koleżanka z pracy. Okazało się jednak, że to ktoś zupełnie inny. Kiedy zorientowała się w pomyłce, cała się zaczerwieniła ze wstydu. Rzuciłem jakiś komentarz na ten temat, a w odpowiedzi dostałem cios w twarz.
Na szczęście nie
Wczoraj moja narzeczona uderzyła mnie pięścią w twarz. Stało się to, gdy wracaliśmy do mieszkania z zakupów. Sytuacja była zupełnie absurdalna – pomachała z daleka do jakiejś osoby, myśląc, że to jej koleżanka z pracy. Okazało się jednak, że to ktoś zupełnie inny. Kiedy zorientowała się w pomyłce, cała się zaczerwieniła ze wstydu. Rzuciłem jakiś komentarz na ten temat, a w odpowiedzi dostałem cios w twarz.
Na szczęście nie

KonwersatorZabytkow +235
Z okazji tłustego czwartku przypominam ci o------a ekipa odpowiedzialna za "Definitive edition" GTA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gta #gtasa #gry #heheszki #tlustyczwartek
#gta #gtasa #gry #heheszki #tlustyczwartek
źródło: 1000004843
Pobierz

Jest tu jakaś agencja, która zhandlowała by 1 klucz do ACF w jakiejś fajnej kwocie? Nie potrzebuję updatow, tylko dostęp na jakieś 2-3 miesiące, żeby na spokojnie to sobie przejrzeć i się pobawić na witrynce testowej...
do testów to jak poszukasz to i za free znajdziesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szukałem, ale nie znalazłem właśnie, tylko wersję jakąś 2,3 albo 3,2 ¯\(ツ)/¯
źródło: acf
Pobierzźródło: acf
PobierzTak jakbyś tu miał już jakąś aktywną licencję, tylko bez podpięcia jej pod domenę w panelu nie będzie działać. Albo nie rozumiem :P