Aktywne Wpisy

youngP +147
jestem tak stary ze pamietam czery kołk ale nikt mi nie pogratulował bo jestem stary
źródło: f8630047b3e707bcdd604557a53ff66716a8bce28921aa236de3b00271eb740c
Pobierz
Larsberg +6
"Najpierw zabił menela a teraz youtubera."
Nie no bez przesady Mirasy. Kiszak nikogo nie zabił. On pozwolił mu "żyć" w internecie. Gdyby nie zasięgi Kiszaka to nikt by nawet nie wiedział o istnieniu tego gościa. Kowala zabiła jego własna psychika a te strimy które prowadził i widownia którą zyskał to go wręcz utrzymywały przy życiu takie mam wrażenie.
Ogarnijcie się trochę z tym jechaniem Rumuna.
#
Nie no bez przesady Mirasy. Kiszak nikogo nie zabił. On pozwolił mu "żyć" w internecie. Gdyby nie zasięgi Kiszaka to nikt by nawet nie wiedział o istnieniu tego gościa. Kowala zabiła jego własna psychika a te strimy które prowadził i widownia którą zyskał to go wręcz utrzymywały przy życiu takie mam wrażenie.
Ogarnijcie się trochę z tym jechaniem Rumuna.
#
źródło: IMG_2376
Pobierz

Ok inpost i allegro mam wywalone na was od dzisiaj i na wasze przekierowywanie paczek do innego losowego paczkomatu bez powiadomienia mnie. Po co dajecie możliwość wyboru paczkomatu skoro co 3 zamówienie muszę zapierd..., do losowego paczkomatu.
Od dzisiaj nie będę odbierał paczek może patałachy się nauczycie i zaczniecie wykonywać swoją robotę poprawnie. Jak się nie podoba to zróbcie zamawianie do losowego paczkomatu w mieście i będzie git. Zużycie śladu węglowego wam w dup...
Paczkomatów mam w mojej "wiosce" z 11?
No nie ma szans teraz sensownie i terminowo coś odebrać. Nawet kutwa nadać się nie da, bo skrytki wszystkie zajęte, a w niedzielę wieczorem kolejka do paczkomatu, gdy wszyscy sądzą, że będzie luz. Taki okres. (Jak u baby)
@tttomasz: Słuchaj ale zamawiam chyba do paczkomatu i go wybieram? To tak jak byś zmówił auto w Warszawie a kazali by Ci odebrać w Szczecinie. I to bez powiadomienia ciebie. Może jakaś zgoda zamawiającego by się przydało albo info że przekierujemy paczkę bo paczkomat zapchany TAK /
U mnie prawie każda paczka przekierowywana jest do innego paczkomatu. Niby na moją prośbę.
Dane wybranego paczkomatu masz na swoim koncie i w mailu z potwierdzeniem płatności.
ps. Znajomemu kiedyś wysłali paczkę do innego miasta (jakieś 600 km dalej, przeciwległy koniec Polski) i nie widzieli w tym problemu (przecież może sobie pojechać i odebrać).
U mnie wygląda to tak. Podany adres.
A przez konto, miałem na myśli stronę Allegro, tam masz zrzut z chwili zakupu (trwała kopia do celów dowodowych).
źródło: Zrzut ekranu 2023-11-27 181956
Pobierz