Wpis z mikrobloga

Co by nie mówić o Wildersie z polskiego punktu widzenia to takich ludzi nam brakuje w Polsce na prawicy. Kiedyś miałem okazję i czas prześledzić go i jego program. On wziął z prawicy tylko to co najlepsze, nie biorąc reszty szamba. Czyli eurosceptycyzm i anty przyjmowanie imigrantów. A tak podobno obyczajowo nie jest radykałem i w jego Holandii zatrzyma się imigrację po to by Holendarzy mogli żyć bezpiecznie, bez zamachów w pełnej wolności. A u nas? Jakieś Brauny z monarchiami, jakieś Mentzeny z januszexofeudalizmem, zakazy aborcji, obyczajowy taliban ect. Czyli można postulować tylko rigczowe postulaty prawicy, ale konfiarze się zaplują, że jak np antyimigracja to wraz z konserwatywnymi patologiami. Takim ludzi nam trzeba a konfederację do kosza. #bekazprawakow #bekazkonfederacji #polityka
Jarkendarion - Co by nie mówić o Wildersie z polskiego punktu widzenia  to takich lud...

źródło: geert-wilders

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

akurat aborcję zakazał dyktator komunistyczny, ceaucescu więc...¯\(ツ)/¯

@Jarkendarion: Fajniee, ale mam coś ciekawszego.

Bolszewicka Rosja przodowała jeszcze w jednej dziedzinie. Na mocy dekretu z 18 listopada 1920 r. każda kobieta miała prawo do bezpłatnej aborcji na własną prośbę pod warunkiem, że przeprowadzi ją lekarz w szpitalu. To pierwsze tego typu prawo na świecie (w komunistycznej Polsce doszło do tego w 1956 r., natomiast w Wielkiej Brytanii w 1967 r.). Efektem
  • Odpowiedz
@zjadlbym_kebaba: programowanie widać działa. Nie dziwia takie wyniki. Ma ona tylko sens w przypadku wysokiego ryzyka utraty życia przez matkę. Jednak lewica chce aborcji do samego końca ciąży.
  • Odpowiedz
I do tego specjalnie in vitro, żeby zrobić aborcję

@zjadlbym_kebaba: dokładnie. Inaczej nikt kolorowej raszpli by nie tknął. Jedna to zrobiła sobie z aborcji performance przedwyborczy.
  • Odpowiedz
@zjadlbym_kebaba: Wasze skutki odczuwa cały świat zachodni, choć nie jesteśmy bezpłodni, ale że na tych ziemiach wskaźnik wzrośnie nie mam wątpliwości – po to przecież zalewa się nasz obcymi kulturowo. Jesteście tak ogłupieni, że stosujecie tak pokrętną logikę, jak ta, że aborcja dzietność ratuje. Stosujecie chwyty, które znamy już z historii, tylko kiedyś nazywano rzeczy po imieniu.
  • Odpowiedz