Aktywne Wpisy
kopek +13
Jak radzicie sobie z #depresja ?
Już nic mi nie pomaga.
Wizyta u psychologa i u psychiatry odbyta ale farmazony specjalistów nic nie dały. A Po tabletach mam wrzody na żołądku.
Próbowałem sportu ale nie lubię zapachu potu, a na basen nie mogę chodzić po problemy urologiczne.
2024 r. nabawiłem się depresji i nie mogę jakoś tego pokonać.
Sa jakies grupy wsparcia ?
Już nic mi nie pomaga.
Wizyta u psychologa i u psychiatry odbyta ale farmazony specjalistów nic nie dały. A Po tabletach mam wrzody na żołądku.
Próbowałem sportu ale nie lubię zapachu potu, a na basen nie mogę chodzić po problemy urologiczne.
2024 r. nabawiłem się depresji i nie mogę jakoś tego pokonać.
Sa jakies grupy wsparcia ?
Nacho_Libre +21
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
1. neet boży dopóki rodzice żyją a potem się zobaczy
2. idziesz do jakiejś c------j pracy typu kasa w dino albo jakaś produkcja na 3 zmiany
3. znajdujesz pracę w większym mieście i spędzasz ponad godzinę na dojazd w jedną stronę
4. znajdujesz pracę w większym mieście, wynajmujesz mieszkanie i oddajesz jakiemuś januszowi połowę swojej wypłaty za wynajem schowka na szczotki 20m2
#pytanie #ankieta #pracbaza #praca #neet #samotnosc #przemyslenia #s----------e #spoleczenstwo
pytanie
Komentarz usunięty przez autora
Oczywiscie sa minusy. Mam dziure w CV
5. wypad do NRD gdzie najmujesz mieszkanie ale o lepszym standardzie i taniej w stosunku do zarobków i nie od janusza ale od spółdzielni, która pewnie w części przeznacza na inwestycje w tych mieszkaniach.
Sam rozeznaję zamieszkanie w Kanadzie, Szwecji a teraz NRD bo wygląda na to, że dosyć łatwo się tam żyje i na niezłym poziomie
https://www.youtube.com/@MCwielag