Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +41
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
Moseva +123
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

#korsir to ladnie rozkminil ale jak widze co poniektorzy nie czaja jak dzialaja youtuby. otoz zeby byl sos musza byc wyswietlenia, najlepiej z dlugim czasem ekspozycji (czyli zeby ludzie ogladali jak najdluzej kazdy odcinek). zeby byly wyswietlenia musi byc kontrowersja, ciekawe tresci cokolwiek co sprowokuja ruch - duza liczbe komentarzy, duza liczbe lajkow dislajkow, cos co sprowokuje dyskusje.
i tutaj wchodzi Korszir caly na bialo - co by mu przyszlo z jednego odcinka gdzie buduje busa na speedrunie, np. 30s na kazda czesc, z grubsza omowione i elo? niewiele. nagrywajac systematycznie, przy stosunkowo malym nakladzie srodkow ma content. uwierzcie ze ciezko utrzymac widzow nagrywajac z tego samego miejsca, praktycznie w kolko gadajac o tym samym. z punktu widzenia biznesowego robi bardzo dobrze i nie wierze ze to wyszlo przypadkiem a nie jest dobrze rozkminione.
tak jak w filmach klasy B (albo i D) - widzicie aktora ktory idzie bezmyslnie prosto w ramiona zloczyncy, ale ogladacie dalej i komentujecie - ale dekiel, ja bym zrobil tak i tak. takie polechtanie wlasnego ego, bo przeciez MY wiemy lepiej, MY zrobilibysmy lepiej i TANIEJ. A co ten Korsir wie! Ba on sie nie zna! :) a wyswietlenia lecą bo jestesmy ciekawi co tez nasz pomyslowy dobromir tym razem wysmaruje.
Gdyby chcial to by tego busa zrobil duzo szybciej, uwierzcie, i tych p-----l tez by nie nagrywal co robi dookola garazu. ALE - wspolpraca z Yato pewnie go obliguje, zobaczcie ze na kazdym odcinku stara sie pokazac jakis sprzet z Yato, a to szafke, a to łoże, tu jakies grzechotki itd. Moze nabic ogrom odcinkow gdzie wywiazuje sie ze współpracy - eksponuje produkt - a to cenne!
Robi wg mnie bardzo dobrze, bo wie ze w ten sposob liczby beda sie zgadzac. To nie jego wina a publiki. Widocznie odbiorcy chca takiej rozrywki. Myslicie ze pokazanie umorusanej twarzy niczym bialostocki zdun to przypadek? :) Mi sie to naprawde fajnie oglada i zostawiam pierdółki. NIkt nikogo przeciez nie zmusza do ogladania. a i tak wiem ze wrocicie i znow bedziecie ciekawi na co tym razem wpadl :)
Korsirze! Jakubie! Kubo! jesli to czytasz (a wiem ze tak) - keep going, rob tak dalej a algorytmy to polubia.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim