Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +33
Miesiąc od rozstania z #rozowypasek umówiony na dzisiaj z inną, ale no totalnie nie chce mi się iść xD straciłem kompletnie zaangażowanie tak mnie złamała ex, znam już zasady tej gry i w zasadzie jestem w stanie poderwać większość lasek ale nie chcę, nie chce się angażować, nie że boję się odrzucenia bo za dużo już mi się ich przewinęło w życiu, ale totalnie wiem, że to kolejna dziewczyna poderwana według tego
kyIiejenner +6
bardzo rzadki widok, ja bez pomalowanych ust i brwi
Możecie nazwać mnie psycholem, w zasadzie to co robię nie jest normalne. A więc - Kiedy spotykam się z jakąś dziewczyna kilka miesiecy i już myślę o niej bardziej na serio, i wszystko zaczyna wyglądać już jak zwiazek/jest nim. To już kilka razy zrobilem na tych dziewczynach test. Polegał on na tym, że pisałem do nich z fake konta czada. Zaskakujące jest to że te głupie cipy, nie miały żadnych oporów pisać z nim o seksie po 20 minutach rozmowy. A po godzinie już były gotowe na spotkania, umawiając się kilka miesięcy że mną xD Rozumiecie to? Możecie nazwać mnie chorym psychicznie, nie twierdzę że jestem normalny, ale już kilka razy udało mi się uchronić przed szonami. Nie jestem może jak wykopek szukający dziewicy, ba, mnie kompletnie nie obchodzi wcześniejsze życie seksualne mojej partnerki. Ale jeżeli ktoś nie ma oporów na pstryknięcie palcem umówić się z innym, spotykając się że mną, to niech #!$%@?.
#podrywajzwykopem #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Lecisz ma czarną bo jesteś ewidentnym trollem
Wśród starych panien masz stosunkowo więcej atrakcyjnych kobiet bo się nie rzucały ja wszystko
To właśnie głupie i średnio ładne laski rzucają się na wszystko co PAN BUK DA
-czulosc
-szczerosc
-oddanie
-brak skłonności do zdrady i mitomanii
-empatia dla dzieci zwierząt i innych ludzi
- pogoda ducha
-szacunek brak agresji
-chec pomocy w kazdej sytuacji wsparcie emocjonalne
@mirko_anonim: podejrzewam baita, ale już wiele razy przekonałem się że rzeczywistość związków na wykopie to dla mnie jakiś inny świat.
Ewidentnie toksyczna osoba z problemem chorobliwej zazdrości o partnera.
W innym wątku peroruje, że można wymagać od swojego faceta zerwania kontaktu ze swoimi znajomymi i przyjaciółkami i to normalne. Napisałam coś w stylu, czy w takim razie pomiędzy związkami nie ma żadnego kontaktu ze znajomymi płci przeciwnej, czy po prostu w momencie, kiedy wchodzi się w nowy związek powinno się natychmiast #!$%@?ć
Jak na razie to ty z siebie robisz bekę bo ja cię zlewam a ty się czepiasz
Get a life freak
Często zdarzało się że miałem dobry kontakt z jakąś dziewczyną, dobrze nam się pisało, rzucaliśmy żartami, memami etc., ale ciągle była zajęta i nie mogła się spotkać. W opisie oczywiście że interesuje ją tylko poważna relacja, żadne FWB czy ONS.
To zakładałem drugie konto z jakimś zdjęciem chada, wysyłałem jej superlajka i pisałem "U mnie czy u ciebie?" i nagle okazywało się