Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Możecie nazwać mnie psycholem, w zasadzie to co robię nie jest normalne. A więc - Kiedy spotykam się z jakąś dziewczyna kilka miesiecy i już myślę o niej bardziej na serio, i wszystko zaczyna wyglądać już jak zwiazek/jest nim. To już kilka razy zrobilem na tych dziewczynach test. Polegał on na tym, że pisałem do nich z fake konta czada. Zaskakujące jest to że te głupie cipy, nie miały żadnych oporów pisać z nim o seksie po 20 minutach rozmowy. A po godzinie już były gotowe na spotkania, umawiając się kilka miesięcy że mną xD Rozumiecie to? Możecie nazwać mnie chorym psychicznie, nie twierdzę że jestem normalny, ale już kilka razy udało mi się uchronić przed szonami. Nie jestem może jak wykopek szukający dziewicy, ba, mnie kompletnie nie obchodzi wcześniejsze życie seksualne mojej partnerki. Ale jeżeli ktoś nie ma oporów na pstryknięcie palcem umówić się z innym, spotykając się że mną, to niech #!$%@?.
#podrywajzwykopem #rozowepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 49
@Linnior88: od dwóch dni tylko pieczenie dupy na mirko słychać, kto cię skrzywdził kochanie? Jakbyś była taka jaką się próbujesz przedstawić to byś dawno przestała spamować tymi nieugruntowanymi w rzeczywistości spostrzeżeniami odnośnie koleżanek z biura i zajęła się swoim oświeconym ja gdzieś indziej.
@Linnior88 ale masz kompleksy z powodu zazdrości, że tępe laski imprezowiczki znalazły bogatych mężów. Możliwe też, że masz kompleksy, że wszystkie laski mężate, a ty jedna jeszcze nie. Współczuję. Postaraj się pogodzić z tym faktem. Może wizyta u psychologa pomoże zrozumieć, że porównywanie się do innych jest bez sensu?
@Abismo: typiaro ogarnij że niektóre kobiety mają standardy i dla nich kasą to nie wszystko , na nawet z nadwagą mam spore powiedzenie to pomysł jacy się zabijali o mnie jak byłam szczuplejsza ale to na mnie nigdy nie robiło wrażenia i zawsze szukałam prawdziwej miłości , wiem że tego nie ogarniasz ale sproboj
Prawda jest taka że jak laska ma duże powodzenie od zawsze a do tego jest introwertyczna to jest wybredna bo wie że może mieć kazdego ale szuka konkretnych cech
Wśród starych panien masz stosunkowo więcej atrakcyjnych kobiet bo się nie rzucały ja wszystko
To właśnie głupie i średnio ładne laski rzucają się na wszystko co PAN BUK DA
nie miały żadnych oporów pisać z nim o seksie po 20 minutach rozmowy. A po godzinie już były gotowe na spotkania, umawiając się kilka miesięcy że mną xD Rozumiecie to?

@mirko_anonim: podejrzewam baita, ale już wiele razy przekonałem się że rzeczywistość związków na wykopie to dla mnie jakiś inny świat.
@thighslapper0

>Nie mówiłam innym facetom nawet cześć

Ale skrajność xD

Ewidentnie toksyczna osoba z problemem chorobliwej zazdrości o partnera.

W innym wątku peroruje, że można wymagać od swojego faceta zerwania kontaktu ze swoimi znajomymi i przyjaciółkami i to normalne. Napisałam coś w stylu, czy w takim razie pomiędzy związkami nie ma żadnego kontaktu ze znajomymi płci przeciwnej, czy po prostu w momencie, kiedy wchodzi się w nowy związek powinno się natychmiast #!$%@?ć
@Linnior88 nono, tak mnie zlewasz, że mimo wrzucenia mnie na czarno nadal czytasz moje komentarze i mi odpisujesz xDD gdzie nawet nie pisałam do ciebie tylko do kolegi, pokemonie, nikt cię nie wołał.
Anonim (nie OP): Też kiedyś testowałem dziewczyny,ale na Tinderze.
Często zdarzało się że miałem dobry kontakt z jakąś dziewczyną, dobrze nam się pisało, rzucaliśmy żartami, memami etc., ale ciągle była zajęta i nie mogła się spotkać. W opisie oczywiście że interesuje ją tylko poważna relacja, żadne FWB czy ONS.
To zakładałem drugie konto z jakimś zdjęciem chada, wysyłałem jej superlajka i pisałem "U mnie czy u ciebie?" i nagle okazywało się