Aktywne Wpisy

lord-nihilus +69
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jakie marki perfum uważacie za przereklamowane, a które za niedocenione?
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique
Ja nigdy nie zrozumiem fenomenu marki Xerjoff. Żadna z ich kompozycji mnie nie zaskoczyła i nie znalazłem w nich nic szczególnie odkrywczego. Do tego kompletnie nie podobają mi się flakony. Jedynym zapachem, który faktycznie przypadł mi do gustu, jest Erba Pura - ale tylko zimą i na kobiecie, wtedy potrafi pachnieć naprawdę świetnie, no ale nie za tą cenę.
Z kolei Lalique

Ale problem mieli wszyscy ci, którzy musieli się wyminąć z innym autem na tej uliczce.
Czyli nic nie ugram jeśli nie przyjmę mandatu?
Kodeks drogowy - Prawo o ruchu drogowym
Art.
a tym Januszom, co zostawili samochody na skrzyżowaniu to tylko pogratulować szczytu głupoty
Ciężko stwierdzić jaka była odległość od linii ciągłej, w sumie to żona już nawet nie jest pewna czy parkowała całą długością samochodu na przerywanej, czy częścią. Nieważne, mandat przyjęty (strażnik sam się zdziwił dlaczego akurat z tej ulicy odholowali i że musiało być zgłoszenie policji, bo oni stamtąd samochodów się nie czepiają, bo wiedzą