Wpis z mikrobloga

@Redbulltabak: ja też, ale od takich rzeczy szybko do zniżek, potem do wykluczeń np. na siłowni czy badaniach ze zniżkami tylko dla pań, następnie wyższe podatki, emeryturki no i okopy ;)
  • Odpowiedz
@R_O_T_T_E_N: każdy dzień istnienia naszej cywilizacji jest dniem celebracji wspolnej pracy mezczyzn dla dobra ludzkosci. Te graficzki to nagrody pocieszenia jak kuferek łakoci od firmy tago w jeden z dziesieciu
  • Odpowiedz
płaku płaku z powodu google doodle jest pedalskie.

@DrogoweSafari: I dlatego właśnie kobiety tak ruchają facetów w każdej dziedzinie życia bo ci płaczą, że coś jest pedalskie zamiast dbać o swój interes... I tak, takie gówna mają znaczenie jako zwracające uwagę na mężczyzn w tym sfeminizowanym świecie.
  • Odpowiedz
@Herubin

>płaku płaku z powodu google doodle jest pedalskie.

@DrogoweSafari: I dlatego właśnie kobiety tak ruchają facetów w każdej dziedzinie życia bo ci płaczą, że coś jest pedalskie zamiast dbać o swój interes... I tak, takie gówna mają znaczenie jako zwracające uwagę na mężczyzn w tym sfeminizowanym świecie.

Dzięki takim jak ty zaczynam rozumieć co czują normalne kobiety gdy za interesy tej płci biorą się feministyczne zjebki. Ten sam
  • Odpowiedz
  • 1
@kochamschabowe to jest międzynarodowy, lecz w Polsce jest właśnie 10 marca. Nie obchodzi się tego dnia szczególnie w internecie, bo jest różnie w różnych krajach. Mi się podoba 10 marca - w zależności kto co mi kupił 8 marca, kupuję mu 2 dni później prezent podobnego kalibru xD poza tym jest jeszcze dzień chłopaka, a nie ma dnia dziewczyny. Mężczyźni mają kilka swoich świat, zamiast jednego porządnego, więc za bardzo mass
  • Odpowiedz
@Redbulltabak: no wiadomo chlop to nic nie potrzebuje tylko z-------l w robocie i wszystko dla zonki oddac wtedy szczesliwy
@DrogoweSafari hehe ale ty jestes hetero mozna ci napluc na morde i ty powiesz ze pada ale ty jestes twardziel! dla kobietek to wszystko napewno docenia jaki z ciebie hetero twardziel oblepiony slina xD
  • Odpowiedz