Aktywne Wpisy
mdlejtecole +61
Szybka ankieta z rana. Co robisz w takiej sytuacji gdy samochód "B" próbuje wbić się 50-100m przed końcem pasa?
Patowa sytuacja na polskich drogach, kierowcy z pasa, który się kończy zjeżdżają dużo wcześniej niż powinni podczas jazdy na suwak co powoduje, że ~75% osób które przejeżdża przez zwężenie jest z pasa kończącego się.
Pytanie do osób, które jeżdżą jak samochód "B". Co jest powodem tego, że nie możecie dojechać do końca drogi
Patowa sytuacja na polskich drogach, kierowcy z pasa, który się kończy zjeżdżają dużo wcześniej niż powinni podczas jazdy na suwak co powoduje, że ~75% osób które przejeżdża przez zwężenie jest z pasa kończącego się.
Pytanie do osób, które jeżdżą jak samochód "B". Co jest powodem tego, że nie możecie dojechać do końca drogi
Jazda na suwak. Co robisz gdy B próbuje wbić się 50-100m przed końcem pasa?
- Wpuszczam go 37.9% (650)
- Nie wpuszczam go, jadę tak, żeby nie wjechał 27.5% (471)
- Zmuszam go do jazdy do końca pasa 27.8% (476)
- Naprawia zderzak na jego koszt 6.9% (118)
Lewusx +35
Porównanie, zdjęcia dzieli 13 miesięcy pracy i około 6kg.
Nie wiem czy będzie to 6kg mięsa, ale różnica jest zadowalająca.
A tymczasem kolejny tydzień redukcji, waga 107,9kg.
Żarcie:
Nie wiem czy będzie to 6kg mięsa, ale różnica jest zadowalająca.
A tymczasem kolejny tydzień redukcji, waga 107,9kg.
Żarcie:
#4konserwy #katolicyzm #polska #piastowie
I zaczelo sie rozpasanie kosciola, nadawanie ziem za darmo itp itd. Kosciol rozkradal i nadal rozkrada kraj.
A politycy na tym zyskuja.
Ja nie mam.
Plujesz na niemcow a nie zauwazasz ile zla wniosl kosciol. Zeby bylajasnosc: ja nie mam nic do wiary czy religii ja tylko widze ile zla wnosi instytucja.
@gorzki99: haha
człowieku, zamiast się pocić przez internet to polecam poczytać literaturę tematu i gwarantuję, że szybko przejdzie Ci ochota na "sprzedawanie się Niemcowi"
Niemcowi, który od samego swojego początku ślinił się, ślini i ślinić będzie na podbój naszych piastowskich ziem, gwałcąc, mordując i rabując (polecam poczytać o mordach Krzyżaków
Moge sie mylic ale zakon krzyzacki to byl chyba koscielny. Ale chyba jednak sie myle.
Podobnie jak czytalem o inkwizycji i krucjatach (szczegolnie ta z dziecmi to ciekawy watek)
Gotowanie zaby to u Ciebie lvl master. Germanie zli bo by weszli z buta i rozpierdzieliki. Watykan dobry bo wchodzi powoli i rozpierdziela do teraz. Cos slabo laczysz kropki.