Wpis z mikrobloga

@Tostownica: pomijając, że ktoś ma na to czas i nie wkręca się jakoś totalnie, nie wystawia tych lasek, nie podnieca się tym niezdrowo takie "ćwiczenie" ma spory walor zarówno psychologiczny jak i socjologiczny:

Wstawiając fake foty przystojnego męskiego modela możemy zaobserwować:

A) Można uświadomić sobie oczywistą oczywistość, że dobrze wyeksponowany wygląd na tego typu apkach to WSZYSTKO.
Przeciętny facet ma na nich bardzo ciężko i kombinuje jak koń pod górkę -
@Tostownica: uwaga odpowiadam na poważnie jako Ekspert:
cross-dressing nie zawsze jest uprawiany dla fetyszu, czasem jest to forma ekspresji płciowej, bądź forma zaspokojenia ciekawości gdy osoba uprawiająca zastanawia się nad swoją tożsamością płciową (czy jest cisn't/trans czy nie).

The 10th edition of the International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems lists dual-role transvestism (non-sexual cross-dressing) and fetishistic transvestism (cross-dressing for sexual pleasure) as disorders. Both listings were removed for
@Tostownica: Kiedyś sam za dzieciaka tak robiłem w metinie 2, bo widziałem ilu jest przygłupów do których napiszesz z postaci jakieś szamanki z damskimi zaimkami to od razu dostawali sieczki do mózgu i pół eq oddawali za frajer XD
@Tostownica: pamiętam jak zaczynałem studia i chciałem znaleźć pracę na doroienie, wśród lukratywnych ogłoszeń z ulotkami czy call center trafiło mi się ogłoszenie pracy polegającej na odpisywaniu SMSów jako kobieta do napalonych kolesi. Stawka była coś około 25-30zł/h więc dla studenciaka blisko 10 lat temu to była zajebista opcja. Przyszedłem na rozmowę i posadzili mnie przy komputerze i kazali rozwiązać "test" polegający na odpisywaniu na wygenerowane wiadomości.

Nigdy nie czułem większego