Aktywne Wpisy
b_oski +31
mirko_anonim +26
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mediana wynagrodzeń w Polsce w marcu wyniosła 6549,22 zł brutto. Na umowie o pracę daje to 4794 zł netto. Średnia to 8604,72 zł brutto, czyli niecałe 6200 „na rękę”. oraz Jeśli chłop nie ma dziewczyny lekarki (albo sam nie jest lekarzem) to it's over.
Mam wspaniała partnerkę która jest lekarzem anestezjologiem w prywatnej klinice estetyczno-plastycznej plus dorabia sobie w przychodni. Jej rodzice to lekarze juz po 70 z Warszawy. Jesteśmy ze soba od paru lat i znam juz dobrze i jej znajomych i znajomych rodziny.
Im bardziej patrze na ten ich świat dworków, mieszkań, tym bardziej potwierdza to moje przekonanie ze pociąg juz odjechał. Jak ktoś sie nie wstrzelił z 10-20 lat temu, nie zainwestował dobrze pieniędzy i nie kupił mieszkania to teraz sa tylko 3 normalne ścieżki ktore umozliwiaja miec przyjemne życie.
Mediana wynagrodzeń w Polsce w marcu wyniosła 6549,22 zł brutto. Na umowie o pracę daje to 4794 zł netto. Średnia to 8604,72 zł brutto, czyli niecałe 6200 „na rękę”. oraz Jeśli chłop nie ma dziewczyny lekarki (albo sam nie jest lekarzem) to it's over.
Mam wspaniała partnerkę która jest lekarzem anestezjologiem w prywatnej klinice estetyczno-plastycznej plus dorabia sobie w przychodni. Jej rodzice to lekarze juz po 70 z Warszawy. Jesteśmy ze soba od paru lat i znam juz dobrze i jej znajomych i znajomych rodziny.
Im bardziej patrze na ten ich świat dworków, mieszkań, tym bardziej potwierdza to moje przekonanie ze pociąg juz odjechał. Jak ktoś sie nie wstrzelił z 10-20 lat temu, nie zainwestował dobrze pieniędzy i nie kupił mieszkania to teraz sa tylko 3 normalne ścieżki ktore umozliwiaja miec przyjemne życie.
A co znajdziemy na tej grupie?
- Nabijanie się z posiadaczy ipchona.
- Nabijanie się frontendowców.
- Twierdzenie że 30k po 5 latach doświadczenia to mało.
- Wyzywanie ludzi na b2b od złodziei
- Jednocześnie wyzywanie ludzi na uop od frajerów
- Kłócenie się z rekruterami i HR
Do tego lewicowo prawicowe wojny polityczne, wspaniałe słowotwórstwo i jakieś odklejone próby ratowania poziomu.
Oczywiście zdecydowana większość wypocin pisana z prywatnych kont z imieniem, nazwiskiem, miejscem zamieszkania i zdjęciami dzieci.
Komentarz z screana dotyczy założenia nowej grupy na której ma panować wyższy poziom.
#it #programowanie #informatyka #ppbit
@K-S-: Podobny poziom anonimowości, jakbyś tak naprawdę chciał
A faktycznie, tu racja. Wykop działa, jak kupa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DoubleAxxis: jeżeli ktoś poważnie traktuje dziennikarzy to jest dzbanem
Dziennikarze mają za zadanie przekazywać informacje, które przyciągną uwagę.
Gdyby naprawdę zależało im na informowaniu społeczeństwa, to publikowaliby fakty w darknecie, tak żeby każdy anonimowo, mógł się z nimi zapoznać.