Aktywne Wpisy
Jak czytam na co te dotacje z #kpo poszły i pamiętam, że drugi próg mnie wali w dupsko bez smarowania, a mam kredyt hipoteczny do spłaty i jednocześnie wykańczam mieszkanie to mnie r-------a od środka Jeżdżę ponad 25letnim autem, inwestuje pozostałości wypłaty w nadziei na lepszy byt za 10+ lat, a tu Zbynio z Tadzikiem składa wniosek i cyk! 500k na dywersyfikacje biznesu w postaci placu zabaw dla pimpków. Odechciewa

jmuhha +13
Czyli to działało tak, że:
-kupil spolke ktoś za 100k,
-dotacji dostał 500k,
Czyli jest 400k na plusie za państwowe moje i twoje pieniądze?
#kpo
-kupil spolke ktoś za 100k,
-dotacji dostał 500k,
Czyli jest 400k na plusie za państwowe moje i twoje pieniądze?
#kpo

#nieruchomosci #krakow
źródło: Zrzut ekranu 2023-11-15 o 21.05.04
Pobierz@adrian1702 nie skorzystałem tu z żadnej strony, zwyczajnie pamietam ceny, bo to osiedle było kontrowersyjne
Prawdą jest jednak, że z mieszkaniami w Krk jest dramat. Po prostu ich nie ma. BK2% wszystko wymiótł.
Porównaj sobie Avie do np nowych bloków na Piastów lub centralnej. Na Avii masz wszystko, zaczynając od kilku placów zabaw dla dzieci, cała masa lokali usługowych (piekarnie, restauracje, Empik, prywatny dentysta itd). Każdy blok ma w środku ładny zielony dziedziniec a nie zabudowany parkingiem. Odległości między blokami
PS
Chcialem znalezc link i tamto chyba zeszlo, ale ceny sa mocno ustandaryzowane. Wszystko co na screenie, to 54m do remontu w wp...
źródło: Screenshot_20231116_090717_Chrome
PobierzDojazd do centrum 15min trajka, blisko centrum handlowe, trzy duże markety, miejsca do spacerowania.