@JanRouterTrzeci: trochę prawda. Zerwałam zaręczyny po 7 latach związku. Szczerze powiedziawszy, gdyby było po ślubie to pewnie nie miałabym tyle odwagi. Ale są wolne dziewczyny po 27 roku życia (ja byłam) ale raczej nie narzekają na brak powodzenia i jeśli chcą kogoś znaleźć to pewnie znajda (chociaz ciężko znaleźć wartościowa osobę)
Po prostu zobaczyli jaką furorę zrobił andrzej tate i teraz komercjalizują to w Polsce jak się tylko da. W polskim internecie redpill istnieje od kilkunastu lat, to że się przebił do mainstreamu teraz jest równoznaczne z tym, że głównymi odbiorcami jest obecnie normictwo.
Czy praca w Niemczech przez agencję za 6000tyś złotych netto miesięcznie czyli1400euro na polską umowę o pracę ma sens. Do tego mieszkanie na pokoju 2 osobowym. Monotonna praca fizyczna 8 godzin dziennie od poniedziałku do piątku ? #emigracja #niemcy #pytanie #praca
coraz więcej na mirko anonimie można zauważyć typowych postów tworzonych przez failed normików xD
#blackpill #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
źródło: obraz_2023-11-15_172528303
Pobierzźródło: obraz_2023-11-15_172733163
PobierzAle są wolne dziewczyny po 27 roku życia (ja byłam) ale raczej nie narzekają na brak powodzenia i jeśli chcą kogoś znaleźć to pewnie znajda (chociaz ciężko znaleźć wartościowa osobę)
Po prostu zobaczyli jaką furorę zrobił andrzej tate i teraz komercjalizują to w Polsce jak się tylko da. W polskim internecie redpill istnieje od kilkunastu lat, to że się przebił do mainstreamu teraz jest równoznaczne z tym, że głównymi odbiorcami jest obecnie normictwo.
@LostHoldenCaulfield
@Eugeniusz_Zua
@przegryw162cm
źródło: obraz_2023-11-15_200546931
Pobierz