Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +146
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
troglodyta_erudyta +966
Halifax, Nova Scotia – Authorities have confirmed that John Paul Tremblay, the Canadian actor, comedian, and screenwriter best known for his role as Julian in the cult comedy series Trailer Park Boys, was found Sexy in his Halifax home earlier today. He is 57 years old.
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
#chlopakizbarakow #trailerparkboys
źródło: temp_file3051997981977739304
Pobierz

@Anihilacja_entropii: tak gwoli ścisłości to to jest dopiero chochoł.
@proszebardzo2: No i znów przejawiasz rozumowanie, skoro nie udowodniono że coś nie istnieje to znaczy, że istnieje. Nie to tak nie działa.
@proszebardzo2: NIe, po prostu pod pojęciem "magia" wrzucam wszystko co nam się wydaje, że może być, ale nie ma ku temu żadnych przesłanek.
@Anihilacja_entropii: Nic takiego nie pisałem, jedynie że mało wiemy o otaczającej nas rzeczywistości i żeby nie być zamkniętym na jedynie to co namacalne i dokładnie przebadane i udowodnione, bo inaczej nigdy nie byłoby żadnego postępu w żadnej dziedzinie. Znowu tworzysz chochoły.
@proszebardzo2: oczywiście i nikt nie jest zamknięty na nic, ciągle się rozwijamy, zdobywamy wiedzę itd.
Jednak wrzucanie chemii do:
@Anihilacja_entropii: aha bo myślałem że skoro rozmawiamy o niebie i kosmitach to dopuszczalne jest użycie trochę fantazji, ale skoro tutaj jest dyskusja stricte naukowa o kosmitach, niebie i bogu, to wybacz nie wiedziałem że to taki poważny wątek.
@Anihilacja_entropii: Dokładnie tak działa. Jeśli nie dowiedziesz że coś istnieje to tego nie ma. Na tej logice opiera się cały napęd naukowy, definicja tego co jest prawdą, a co kłamstwem i możliwość rozgraniczenia fantazji od rzeczywistości. Nie jesteś w stanie wepchnąć do świadomości ludzi zdrowych psychicznie swoich wyobrażeń w formie prawdy objawionej. Jeśli masz talent możesz je sprzedać jako rozrywkę dla mas. Gdyby logika była
@500minus: Ale Twoje problemy i gusta mnie nie interesują. Nie zrozumiałeś treści i teraz walczysz z tym czego nie zrozumiałeś.
@500minus: ale jakiego dowodu, na co? Czy ty nie pomyliłeś rozmówców czy coś?
@proszebardzo2: Dlatego też wspomniałem, o tym, że jak byś pochodził z tamych czasów to możemy sobie trochę po fantazjować.
No ale skoro mowa tylko o fantazjowaniu, to w sumie tekst
@500minus: Ok, kolego to leć na #czarnolisto bo widzę, że masz jakieś projekcje i problemy ze sobą emocjonalne i z logicznym myśleniem i czytaniem. Coś sobie umyśliłeś, mi zarzucasz, czytać nie potrafisz, no szkoda czasu na Ciebie.
Miłego dnia życzę
@Anihilacja_entropii: ok jak będziesz miał magicznego królika z którym można pogadać to daj znać, bo DMT to jest coś co realnie jesteś w stanie fizycznie zdobyć, słaba analogia.
@proszebardzo2: musisz w królika mocno uwierzyć, może nie jest Ci dane i nie dostąpiłeś łaski wiary ( ͡° ͜ʖ ͡°
@Anihilacja_entropii: spróbuj DMT i sam sobie odpowiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo nie próbuj i śpij spokojniej w nocy, bo jeszcze zaczniesz wątpić w to co