Aktywne Wpisy
51431e5c08c95238 +55
Idol polskiej ml0dziezy nie potrafi nawet korzystać ze sztućców. XDD
#ishowspeed
#ishowspeed
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
Ogladanie filmów z moją #rozowepaski to jakiś dramat. W zeszłą sobotę wybierała ona. Oczywiście jakaś gówno komedia romantyczna, ale mieliśmy razem oglądać to siedzę i oglądam (i jem chipsy)
Wczoraj ja wybierałem, tym razem coś bardziej w moich klimatach, kino akcji z elementami sciencie fiction. Co robi ona? Po trzech minutach już tiktok. Pytam to oglądamy czy nie?
Tak tak, po kolejnych 5 minutach znowu telefon, potem idzie #!$%@?ć coś w kuchni, zaraz w ogóle wychodzi bo będzie prasować itd.
się zastanów lamusie nad swoją rolą na tym świecie, bo póki co przez 7 miesięcy na tym portalu potrafiłeś naje@#ć prawie tyle akcji co ja przez ponad 6 lat.
K@#a, z kim ja wchodzę w dyskusję XD
Jak mocno trzeba być odklejonym, by z europejskim paszportem wybrać Palestynę jako miejsce do zakładania rodziny?
Wspomnieć, że to strefa działań wojennych to tak, jakby nic nie powiedzieć.
To miejsce od kilkunastu lat jest praktycznie odcięte od świata zarówno przez Izrael, jak i Egipt. Ze względu na blokadę, jakikolwiek przemysł tam de facto nie istnieje, a większość ludzi skazana jest na życie w nędzy i korzystanie z pomocy międzynarodowej. Nawet
Bo są ciemniejszej karnacji? XDDD
@Davidozz: dlaczego zakladasz ze jedyna mozliwosc ze z czyms jest problem to karnacja? jestes rasista?
xDD Ale to jak pierwszy zadałem pytanie. Odpowiadając na twoje; nie, nie zakładam tak xD