Aktywne Wpisy

krucjan +381
Mirki zakwalifikowałem się do finału jedzenia kebaba 3kg na czas, 18 drużyn dwuosobowych walczyło, 4 przeszły do finału.
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem
źródło: temp_file2094324363471669633
Pobierz
Raisei-chan +37
co za k---a beznadziejny mood
za rok będzie dokładnie 10 lat jak moje życie zmieniło się o... no właśnie o ile stopni? bo tak sobie powoli zdaje sprawę, że bez względu jaką drogę życiową bym wtedy obrała, jakiejkolwiek nie podjęła decyzji to moje życie wylądowałoby w tym samym miejscu co teraz
nic się zupełnie nie wydarzyło przez te 10 lat, dosłownie zostały mi one wyjęte z życia i czuje się jakby 10 lat temu
za rok będzie dokładnie 10 lat jak moje życie zmieniło się o... no właśnie o ile stopni? bo tak sobie powoli zdaje sprawę, że bez względu jaką drogę życiową bym wtedy obrała, jakiejkolwiek nie podjęła decyzji to moje życie wylądowałoby w tym samym miejscu co teraz
nic się zupełnie nie wydarzyło przez te 10 lat, dosłownie zostały mi one wyjęte z życia i czuje się jakby 10 lat temu
źródło: 1bf3845487b2473941e667bab8aab950
Pobierz

#p0lka
#logikarozowychpaskow
źródło: polka-pracujaca-w-hm-na-minimalnej_2021-06-04_02-55-08
PobierzDodatkowo większość z tych lasek zna swoją realną wartość, a im większe kompleksy na tym punkcie, tym gorsza jazda.
Nie muszę chyba nadmieniać że to był koniec spotkania.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Hrjk: ktoś cię spytał na randce ile zarabiasz?
@klawiszs a bo to raz. Zwykle po takim pytaniu wiem ze to koniec randki, bo nie zamierzam się wiązać z materialistkami, nawet jak spełniam wymagania. Podobnie jak widzę info o wzroście.
@Hrjk: byłem na dziesiątkach randek i nigdy nie dostałem takiego pytania, wydaje mi się że coś robisz źle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@klawiszs: Skoro musisz chodzić na "dziesiątki randek", to raczej też coś robisz źle xD