Wpis z mikrobloga

@marcaj: nie wiem czy wiesz, ale wymieniłem tu lekką ręką oszczędności rzędu.. miliona zł miesięcznie? To 12 mln zł rocznie! Można by co roku wyposażyć kilkadziesiąt szkół w pomoce naukowe. A to tylko niepotrzebne etaty. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@zielarz: tusk vision network jest prywatną stacją, nie musi być utrzymywana z moich podatków i jak nie chcę oglądać to nie płacę. I jak nie rozumiesz tego, co dzieje się z "mediami narodowymi" to przykro mi bardzo, no ale jestem w stanie zrozumieć, że głupi też mają prawo głosu.
  • Odpowiedz
@let_it_be: ja rozumie to tak że cześć ludzi w naszym kraju nie miała przestrzeni dla swoich poglądów, bo TVP i tvn miało dość spójną linie ale rozumie też że TVP za pisu było przesadzone, i to bardzo. Oczywiście nie oglądam obu.
  • Odpowiedz
@zielarz: ja również nie oglądam tv, kilka razy widziałem wiadomości w TVP, jakieś materiały z TVP info i uważam to za skandal. Skandal, że Jarosław i spółka poprzez TVP rości sobie prawo do bycia jedyną słuszną partią. TVN można zarzucić również wiele, natomiast główną różnicę między nimi już wymieniłem. Ponadto gdyby nie TVN o wielu skandalicznych wydarzeniach by się w tym kraju nie mówiło. Pluralizm jest ważny, TVP za Tuska
  • Odpowiedz
@let_it_be: i dlatego ludzie z tusk tvp przeszli tvn jak np krasko?, ja nie oglądam wcale ale rozumie wkórwienie ludzi wykluczonych, do wyboru mieli tusk vn i tusk vp. a internetu nie maja, nie umia, albo nie chca, ale bez nich nas by ani jednego nie było, ale po napisaniu tego, to szczerze mysle ze czy cokolwiek zmienimy piszac i trawiac nasza energie w necie?
  • Odpowiedz