Aktywne Wpisy

Ewertman +183
Jade PKP i oczywiście obok rodzinka z pitbullem bez kagańca XD małżeństwo i dwóch synów na oko w wieku 6 i 9 lat. Jak myślicie, kogo pierwszego zagryzie pies w losowym napadzie szału któregoś dnia?
źródło: temp_file938141736625415542
Pobierz
MaszBaboTalerz +370

To nie zależy od tego czy jesteś przegrywem, normikiem czy chadem.
Po prostu trafisz na złą babę i masz przewalone.
Wiadomo nawet w przypadku Chadow takie coś się zdarza ale jednak o Wiele większe szanse ma jakiś przegryw niż Chad lub Normik
Szanuje twoja opinie ale Nie zgadzam się
No niestety Hipergamia w------a tak mocno że to over dla 90% mężczyźn
Normictwa jest najwięcej i tam generalnie najwięcej problemów w związkach.
Baba chłopa zniszczy i se pójdzie dalej w życiu po wykorzystaniu go, a facet wrak.
Czemu niby miałby mówić nie prawdę?
U Normikow to raczej jest 50/50 bo to naprawdę już zależy od wszystkiego przegrw sobie nigdy nie znajdzie dziewczyny to fakt a nawet jak "znajdzie" to będzie ruchany w dupie przez swoją partnerkę ale nie w łóżku( ͡° ͜ʖ ͡°)
To trochę chyba jest przypadkiem Blackpill_raw czy jakoś tak bo on też potym jak zdobył dziewczynę to napisał posta w którym śmiał się z Przegrywow oczywiście potem tu wrócił( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko że nie rozumiem czemu ktoś miałby wymyślać takie historie resztą głównym celem mojego wpisu jest powodzenie że lepiej nie wychodzic w związki kiedy jesteś brzydki (zazwyczaj)
Nie mówię że się nie zdarzyło, ale mocno się ku temu skłaniam.
Możecie mieć rację generalnie to moja jedyna z dużych wad jest to że jestem łatwo ufny