Aktywne Wpisy
deafpool +272
Karyna która mieszka pode mną co godzinę wychodzi na balkon żeby sobie zajarać. W moim mieszkaniu śmierdzi dymem papierosowym tak, że aż chce się rzygać. Najgorzej jest w takie dni jak ten, gdy prawie w ogóle nie ma wiatru. Smród zostaje w moich pomieszczeniach.
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
Dziś wylałem na podłogę balkonu litr wody, która nawilżyła Karyne.
Teraz będę "podlewał kwiatki" za każdym razem kiedy zacznie palić sobie na balkonie.
Acha i jeszcze jedno.
#
nad__czlowiek +29
#programowanie #programista15k #programista25k #it #pracait #pracbaza #korposwiat #ppbit #kryzysit #scrum #scrummaster
Jak ja gardzę i pluje na wszystkich hybrydziaków/biuraków(buraków). Jakim trzeba być PRZEGRYWEM bez żadnych znajomych by argumentować wizytę w biurze "kwestiami obycia z ludźmi"
Hybrydziaku biuraku, autysto, przegrywie jeden z drugim zrozum, że niektórzy ludzie mają ciekawych znajomych poza pracą z normalnymi zainteresowaniami i ja zdecydowanie wolę sobie wyjść do ludzi których SAM SOBIE DOBIERAM. Moich znajomych na poziomie - lekarzy,
Jak ja gardzę i pluje na wszystkich hybrydziaków/biuraków(buraków). Jakim trzeba być PRZEGRYWEM bez żadnych znajomych by argumentować wizytę w biurze "kwestiami obycia z ludźmi"
Hybrydziaku biuraku, autysto, przegrywie jeden z drugim zrozum, że niektórzy ludzie mają ciekawych znajomych poza pracą z normalnymi zainteresowaniami i ja zdecydowanie wolę sobie wyjść do ludzi których SAM SOBIE DOBIERAM. Moich znajomych na poziomie - lekarzy,
Znajdzie sie 4 gosci z wybujalym ego i nawet jesli na papierze to ma sie skleic to zawsze sie pokloca ;) Pieniadze sa oficjalnym argumentem, ale watpie zeby tu chodzilo o pieniadze, tylko o to kto jest wazniejszy i kto wiecej robi.
Tutaj nie ma lepszego. Stanowski moze i robil wyswietlenia, ale bez Borka i spolki to wiele osob by nawet sie nie zainteresowalo KS - a bardzo duzo osob szukalo ciekawego formatu po misji futbol. Ja nie mialem np pojecia kim jest ten Stanowski, wiedzialem jedynie o weszlo.
Borek i Stanowski moze malo robili, ale marka nazwiska jest duzo wieksza niz Stanowskiego bo jest owocem 20+ letniej pracy w mainstreamowych mediach. Borka prawdopodobnie kojarzy prawdopodobnie kazda grazyna. Jego rozpoznawalnosc byla na wysokim poziomie juz 10-15 lat temu
Wiec przekornie, powiem ze na KS wiecej zyskal Stanowski kosztem Borka i spolki.
#kanalsportowy