Aktywne Wpisy
walicwasss +1081
źródło: temp_file3276111328134449673
Pobierz
Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Cześć Mireczki,
Od ponad dwóch lat pracuję w zespole IT Order Management zarabiając 7500 brutto natomiast praca jest dosyć frustrująca i mam wrażenie, że robię coś co nie do końca mi odpowiada, a wręcz nudzi. Na podwyżkę nie ma szans, bo słychać tylko w kuluarach „oczczędności i oszczędności”. Udało mi się zdać ITIL i jeszcze jeden certyfikat na Agile.
Czy starając się przebranżowić na programistę JavaScript należy się liczyć z tym, że przy zmianie pracy będę nadal mieć na start ile zarabiam obecnie, czyli 7500 brutto? Czy te 7,5k na start to jest nawet by powiedzieć, że przy dobrych wiatrach, bo częściej jest to mniej?
Dzięki ????
@Bakerovsky: będziesz miał mniej. na start początkujący programista najczęściej dostaje 3-4k netto, o ile nie jest jakimś wymiataczem.
maja