Wpis z mikrobloga

Sam po sobie widzę, że atencję mam tylko od takich, to dobry wskaźnik tego, czy jestem mężczyzną, czyli przynajmniej 7/10, czy subhumanem.

@mirko_anonim: O kurde, jestem średni, co za tragedia. Co ja teraz ze sobą zrobię? Uświadomię sobie, że są to rzeczy na które nie mam wpływu i zaakceptuje ten stan rzeczy, siebie ze swoimi wadami i świat taki jaki jest czy będę płakał, że inni są ładniejsi czy mają
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wszystko co opisujesz można streścić jednym słowem NATURA

człowiek zawsze tkwi w jakiejś hierarchicznej strukturze - jeśli poczuje że może iść w górę i ma tam szanse to przecież nie będzie schodził w dół

paradoksalnie ma to sens bo im ktoś lepiej jest przystosowany do życia ten większą ma szansę na rozmnożenie

jeszcze większym paradoksem jest to, że w dzisiejszych czasach nie zawsze ten najsilniejszy czy z najlepszym wzrostem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wiesz, ze to normalne w pewien sposob. Rynek matrymonialny to kalkulacja ile mozna ugrac na danym zestawie. Gdybys byl chadem pewnie nie szukalbys srednich opcji. Chcesz miec lepsze opcje to albo wiecej zarabiaj albo chirurgicznie popraw sobie ryj.
  • Odpowiedz
jeszcze większym paradoksem jest to, że w dzisiejszych czasach nie zawsze ten najsilniejszy czy z najlepszym wzrostem / mordą jest najlepiej przystosowany i najbardziej produktywny dla społeczeństwa

@Dietetyq: ale mniej więcej każdy jest dobrze przystosowany do życia w społeczeństwie, więc kobiety patrzą na wygląd/wzrost, bo reszta nie jest ąz tak ważna w tym "turnieju" jak kiedyś.

Kiedyś najważniejsze było przetrwanie, kobieta nie mogła sobie pozwolić na głupoty w postaci szukania
  • Odpowiedz
@Saly: Polecam Ci gorąco taki film "Idiokracja" tam w pierwszych 20 minutach jest to świetnie pokazane.

ale mniej więcej każdy jest dobrze przystosowany do życia w społeczeństwie, więc kobiety patrzą na wygląd/wzrost, bo reszta nie jest ąz tak ważna w tym "turnieju" jak kiedyś.

Pamiętaj tylko, że dziecko nie trzeba jedynie spłodzić ale je trzeba też WYCHOWAĆ przez minimum 18 lat.
Jeśli kobiety patrzą tylko na wygląd i geny to owszem tak spłodzone
Dietetyq - @Saly: Polecam Ci gorąco taki film "Idiokracja" tam w pierwszych 20 minuta...
  • Odpowiedz