Aktywne Wpisy

agnostic +277
Proszę Państwa, oto butelkomat w Biedronce. Mówili, że trzeba wprowadzić system kaucyjny ale nie mówili, że nie można na o-------l ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#biedronka #heheszki #wroclaw #systemkaucyjny
#biedronka #heheszki #wroclaw #systemkaucyjny
źródło: 1000046659
Pobierz
źródło: temp_file119450909189948363
Pobierz

@mirko_anonim: O kurde, jestem średni, co za tragedia. Co ja teraz ze sobą zrobię? Uświadomię sobie, że są to rzeczy na które nie mam wpływu i zaakceptuje ten stan rzeczy, siebie ze swoimi wadami i świat taki jaki jest czy będę płakał, że inni są ładniejsi czy mają
człowiek zawsze tkwi w jakiejś hierarchicznej strukturze - jeśli poczuje że może iść w górę i ma tam szanse to przecież nie będzie schodził w dół
paradoksalnie ma to sens bo im ktoś lepiej jest przystosowany do życia ten większą ma szansę na rozmnożenie
jeszcze większym paradoksem jest to, że w dzisiejszych czasach nie zawsze ten najsilniejszy czy z najlepszym wzrostem
@Dietetyq: ale mniej więcej każdy jest dobrze przystosowany do życia w społeczeństwie, więc kobiety patrzą na wygląd/wzrost, bo reszta nie jest ąz tak ważna w tym "turnieju" jak kiedyś.
Kiedyś najważniejsze było przetrwanie, kobieta nie mogła sobie pozwolić na głupoty w postaci szukania
Pamiętaj tylko, że dziecko nie trzeba jedynie spłodzić ale je trzeba też WYCHOWAĆ przez minimum 18 lat.
Jeśli kobiety patrzą tylko na wygląd i geny to owszem tak spłodzone