Wpis z mikrobloga

@PeterFile: A o maturze poczytaj, przyłóż, zdaj się, w maju pochwal się wynikiem jak się uda, może gratulację dostaniesz, łapki w górę itd., bo chyba tego naprawdę ostatnio mocno potrzebujesz.
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: co sie nekrofil z elektrody odpalil to poezja xD
Ta matura cie tak boli ze chyba cos na rzeczy jest i wyglada na to ze cie linijka rodzice podczas nauki lali, bo wspomnienia jak z wojny sie w tobie odpalaja xD

wez sobie moze zwal pamieciowke do tej matury 60+ to ci cisnienie z bani zejdzie i zamow wizyte u psychologa.
  • Odpowiedz
@PeterFile: Korki z polskiego wykup, bo matury nie zdasz. Kultury nie masz za grosz chłopcze , a sorki, ale poziom iq może zmierz, bo nie ma słowa cie, tylko Ciebie itd., ale matury nie masz, bo polski oblany na bank. A psycholog/psychiatra powinien niestety zalecić szkołę specjalną.
  • Odpowiedz
@PeterFile: I pisz po polsku, bo naprawdę jesteś głupszy niż ustawa to przewiduję, jak nie wiesz co to znaczy zapytaj kogoś kto maDkuje i opłaca internet, abyś takie swoje historie z d--y mógł pisać.
  • Odpowiedz
@PeterFile: Więc idź spać, bo szkoła specjalna czeka i nie martw się, nie każdy musi maturę zdać itd. itd. Jak będzie już kopał rowy i sam internet opłacał to chociaż rób to rzetelniej niż piszesz durne historie o agentach 007, kgb czy stasi.
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: typie, wiem na pewno ze jestem madrzejszy od CIEBIE bo umiem przynajmniej zawrzec mysl w jednym poscie a nie dublowac jak debil. Wykop cie przerasta to wypad na elektrode. Kultury to akurat ty nie masz za grosz, chlopcze.

Jestem pewny ze jedyna mature jaka masz to te 60+ ze sklepu xD
  • Odpowiedz
@PeterFile: Mądrzejszy to byłby ktoś kto zamoczył i zapomniał gumek co wpisali go w papierach jako ojciec i dzięki temu są takie wyrzutki społeczne. Mądry Polak po szkodzie. Sam robisz zwadę, piszesz jakieś gówna, a jak grzecznie piszę zamilcz, doładowujesz się jak baterie DURACELL. Matury nie masz. Mądrości i kultury też nie. Nie zaczepiaj ludzi, bo w świecie realnym, listwę trafisz kiedyś na wybudzenie. Kozak w necie...
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89: konczymy, bo na poczatku bylo smiesznie ale teraz widze ze strasznie zaburzony jestes.
zesrales sie strasznie pomimo kija w dupie. legancko
takim tonem to sobie pisz do swojego starego lub starej, bo widze ze nakrecasz sie dalej i probujesz obrazac ale s----------e z ciebie jeszcze wieksze wychodzi.
buziaczki dla ciebie i twojej matury 60+
  • Odpowiedz
@PeterFile: Musisz mieć ostatnie zdanie. Zaburzenia szukaj w sobie. Sam przysrałeś się, a teraz kończymy, bo śmiesznie było, ile masz lat, 5 czy 7? A może całe 14 lat? Światłowód na wiosce puścili to piszesz swoje durnoty. Z głupim awatarem co naprawdę go zmień, bo odstrasza maksymalnie. Ja do wczoraj nie wiedziałem, że istniejesz. To naucz się, że milczenie jest złotem, jak chcesz napisać jakieś g---o/przysrać się to miej na
  • Odpowiedz
@PeterFile: Ty w ogóle wiesz co to znaczy nękać. Poważny jesteś? Po to wykop jest, aby gadać/dyskutować/czasem pomagać. Niestety wykop nawet potrafi przerastać gościa z głupim nickiem i awatarem, co przysrał się, bo było śmiesznie. Wracaj do szkoły, rób maturę i nie odpalaj swoich tekstów rodem z końca przedszkola. A i przerwa od neta zalecana, średnia w szkole wzrośnie.
  • Odpowiedz
Po to wykop jest, aby gadać/dyskutować/czasem pomagać.

@Sylwiusz89: a mimo to ty sie zesrywasz ze ktos cos napisze na otwartym forum. splyn i nie wolaj mnie frustracie z zaburzeniami.
  • Odpowiedz
@PeterFile: To po co zaczynałeś te swoje durne wywody. Szczerze kto tu kogo nęka? Poczytaj słownik języka polskiego, poczytaj coś mądrego, a nie baw się w 10 latka w ciele 18 latka, bo zakładam, że dojrzałość złapałeś.
  • Odpowiedz