Wpis z mikrobloga

100 razy wole Żyda który chroni swoich niż hamas który chowa się między dziećmi i chorymi, wole Żyda który chroni swoje dziecko niż Palestyńczyka który wysyła swoje dziecko na merkavy, wole Żyda który w sobotę idzie do bożnicy niż Palestyńczyka który najpierw spuści w------l swojej kobiecie a potem pójdzie palić samochody na ulicy w imię „allahu akbar”. Wykopki, Mieszacie pojęcia, wartości i logikę z gownem byle tylko d-----c „zymianom”. Pieprzyć wasz bambizm polityczny, pieprzyć waszą ruską smycz na której biegacie, pieprzyć wasze niedorozwinięcia Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym. #izrael #palestyna
Zjadlem_Babcie - 100 razy wole Żyda który chroni swoich niż hamas który chowa się mię...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 122
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zjadlem_Babcie: tutaj nie chodzi oto że my chcemy u siebie palestyńczyków czy innych arabusów, absolutnie nie już każdy woli obok siebię żydiwska rodzinę niż ciapatego.

Tutaj chodzi oto co tam się dzieje, co tam żydzi od lat odjaniepawlają na miejscu. Oto się rozchodzi.
  • Odpowiedz
@Zjadlem_Babcie: czy to znaczy, że można nawalać b-----i w budynki pełniące funkcję obozu dla uchodźców, zabijając przy tym setki cywilów, "bo mógł się tam schronić jeden członek Hamasu"?
Poza tym poslugujesz się obrzydliwą manipulacją, sugerując, że każdy muzułmanin jest taki, oraz kompletnie pomijasz apertheid, systemowe wysiedlenia i czystki etniczne prowadzone przez Żydów.
  • Odpowiedz
@Zjadlem_Babcie: przecież po 1947 Izrael ani razu nie zgodził się na rozwiązanie dwupaństwowe i systemowo wysiedlal Palestyńczyków, prowadząc do ich radykalizacji i poparcia dla Hamasu
  • Odpowiedz
@Zjadlem_Babcie: nie wiedziałem, ze w tym konflikcie trzeba opowiedzieć się po jakiejś stronie. A tymczasem mam w dupie Izrael i Palestynę, po równi. Mam nadzieję, że przezywanie tego, że jakies dwa dzikie ludy się leją to jeszcze nie jest obywatelski obowiązek. Bo jeżeli jest to opie masz sporo do nadrobienia w zakresie Afryki, Indii, Chin i wielu innych miejsc nad którymi media nie placzą. Bo akurat mają w dupie..
  • Odpowiedz
@Zjadlem_Babcie: To trzeba tu koniecznie kogoś woleć? Jak po jednej kiełbasie miałem srakę, a po drugiej miałem srakę i jeszcze rzygałem, to nie próbuję ustalić za wszelką cenę, którą kiełbasę wolę i która jest jednak trochę spoko, tylko mówię, że obie to szajs.
  • Odpowiedz
100 razy wole Żyda który chroni swoich niż hamas który chowa się między dziećmi i chorymi, wole Żyda który chroni swoje dziecko niż Palestyńczyka który wysyła swoje dziecko na merkavy, wole Żyda który w sobotę idzie do bożnicy niż Palestyńczyka który najpierw spuści w------l swojej kobiecie a potem pójdzie palić samochody na ulicy w imię „allahu akbar”

@Zjadlem_Babcie:Jednak to wpis czysto emocjonalny. Też mogę napisać ckliwą historyjkę o złych żydach
  • Odpowiedz
100 razy wole Żyda który chroni swoich niż hamas który chowa się między dziećmi i chorymi, wole Żyda który chroni swoje dziecko niż Palestyńczyka który wysyła swoje dziecko na merkavy, wole Żyda który w sobotę idzie do bożnicy niż Palestyńczyka który najpierw spuści w------l swojej kobiecie a potem pójdzie palić samochody na ulicy w imię „allahu akbar”. Wykopki, Mieszacie pojęcia, wartości i logikę z gownem byle tylko d-----c „zymianom”. Pieprzyć wasz bambizm
  • Odpowiedz
Pieprzyć wasz bambizm polityczny, pieprzyć waszą ruską smycz na której biegacie, pieprzyć wasze niedorozwinięcia Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym

@Zjadlem_Babcie: A to ktoś ci każe tu siedzieć? xD Po to są fora reddity i wykopy żeby widzieć różne opinie i punkty widzenia a nie lizać się w kółku po jajach jak to mamy rację i tylko my znamy prawdę. Szczególnie w tak złożonym i długim konflikcie
  • Odpowiedz