Aktywne Wpisy
Majk_ +296
Brzydzi mnie 11 listopada. A ściślej: brzydzi mnie to jak wygląda jego świętowanie. Rok do roku w Warszawie odbywa się zjazd międzynarodówki nacjonalistycznej, gdzie obok polskich narodowców z mordą troglodyty co roku maszerują włoscy, słowaccy i węgierscy faszyści. Co roku z czoła marszu padają hasła o żydach, gejach i złej Unii Europejskiej. Co roku głównym przesłaniem marszu jest to, że może i Polska jest niepodległa, ale zaraz przyjdą złe żydy z Unii
Masc_Dla_Lewaka +75
Fur Deutschland wyciąga gościa z więzienia, bierze go na europosla w skutek czego dostaje immunitet. Co tam się #!$%@? to nie mam pytań, a jeszcze nawet nie przejęli władzy. Gdyby takie coś PiS #!$%@?ł to by gorące były #!$%@? przez lewackie boty na wykopie przez miesiąc xD #bekazlewactwa #poltyka #polityka
Czy 1500 /m2 wystarczy?
#nieruchomosci #depresja #wroclaw #samotnosc #mieszkanie
No a to początek kosztów. Największą pozycją w kosztach często jest stolarz- czyli meble na wymiar. A jest pokusa by wszędzie je planować - na pewno lepsza opcja niż potem dokupywać szafkę z sieciówki co nie ma szans idealnie pasować.
Komentarz usunięty przez autora
@Maxior99: chyba 0 ci umknelo
No cóż będę próbował zmieścić w 3-3.5k/m2 a jak nie wystarczy to resztę później dokoncze
Ja swoje ogarnąłem poniżej 1k/m2 ale praktycznie wszystko robiłem sam, nawet meble
Ja jestem programistą ,a nie budowlańcem
O ile panele dam radę to za stolarkę czy układanie kafelek nawet nie będę próbował się brać
Ja też działam w IT, i jakoś nie miałem problemu ubrudzić rąk, ale to w sumie trochę moje hobby więc nawet z chęcią to zrobiłem