Wpis z mikrobloga

Czekałem na ważną paczkę, która była już w doręczeniu, zamiast tego trafiła ponownie do oddziału, bo jak się okazało paczkomat przepełniony. Orientuje się ktoś czy jest szansa, żeby jutro dotarła czy dopiero poniedziałek?

#inpost #paczkomaty
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@darek-jg Tak, wiem. OLX miałem, ale liczyłem na to, że skoro paczkomat był przepełniony, to jest jakaś szansa, że jutro będzie. No szkoda, bo wyjątkowo czekałem. Dzięki, miłego!
  • Odpowiedz
@Lychee: nie mówię że nie wrzuci na pewno ale już mi się zdarzyło kilkakrotnie że paczka przeleżała weekend w oddziale jak doszła dopiero w sobotę rano
  • Odpowiedz
@Lychee: Jest szansa. Zbliża się świąteczny z-------l, więc w soboty na najbardziej obciążone paczkomaty zabieramy wszystkie paczki, nie tylko weekendowe. A od połowy listopada do końca roku w soboty zabieramy wszystkie paczki na wszystkie paczkomaty :D
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@darek-jg U mnie najlepsze jest to, że do tego samego paczkomatu otrzymałem dzisiaj inną paczkę. Z tym, że ta była z Allegro, co za tym idzie nie mógł tego wrzucić w jedną skrytkę, więc podwójny pech
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Techn9cian No to jakaś szansa jest. Tym bardziej jak informacje pochodzą z pierwszej ręki, dzięki! I trzymaj się tam, bo zakładam, że z-------l to mało powiedziane, na to co się zbliża... :D
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@darek-jg Ostatnio to w ogóle potrafię mieć kilka przesyłek w osobnych skrytkach, gdzie śmiało by weszły w jedną. Jeżeli paczka jest na ten sam numer telefonu, to mogliby wrzucać w jedną skrytkę, bez względu czy jest ona z OLX, Allegro czy jeszcze innego serwisu czy sklepu
  • Odpowiedz