#gotujzwykopem #ciezarowki #wegetarianizm Z racji że został przymusowo w trasie, przedstawiam wam moją zupę parówkową (zrobiona z białej najtańszej kiełbasy) Składniki: Podróba Jaggera Cola Zupka chińska z Aldi Biała kiełbasa Śmietana 15% Masło Sól i pieprz do smaku.
Najpierw obieramy kiełbasę z flaka i kroimy w plastry, później te kiełbasę podsmażany ma maśle w rondelku!
Po podsmażeniu dodajemy wody +- 500ml Gotujemy i dodajemy przyprawy i makaron.
Po pięciu minutach możemy zabielić to śmietaną 15% i doprawić przyprawami. Smacznego!
Z racji że został przymusowo w trasie, przedstawiam wam moją zupę parówkową (zrobiona z białej najtańszej kiełbasy)
Składniki:
Podróba Jaggera
Cola
Zupka chińska z Aldi
Biała kiełbasa
Śmietana 15%
Masło
Sól i pieprz do smaku.
Najpierw obieramy kiełbasę z flaka i kroimy w plastry, później te kiełbasę podsmażany ma maśle w rondelku!
Po podsmażeniu dodajemy wody +- 500ml
Gotujemy i dodajemy przyprawy i makaron.
Po pięciu minutach możemy zabielić to śmietaną 15% i doprawić przyprawami.
Smacznego!