Aktywne Wpisy

njay +134
#kupujcopolskie
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
Dzisiaj rozpiszę, które marki kaw rozpuszczalnych są polskie, a które zagraniczne. Ze względu na klimat Polska raczej nigdy nie będzie światowym potentatem kawy, ale wbrew pozorom polskie marki istnieją na rynku i mają się całkiem dobrze.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie produkty:
źródło: temp_file8282442092179594491
Pobierz
źródło: temp_file1303014021541931915
Pobierz

wiem bo jestem prawnuczką dziedziców
@jmuhha: jak ty mnie rozśmieszasz trolu xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@kalafi0r: typowe tu :)
Ale w jaki sposób to się kłóci z byciem wolnościowcem? xD Konsumenci mają prawo wyrażać swoje oburzenie na podnoszenie ceny produktu i to jest normalne i zupełnie zgodne z zasadami wolnego rynku, ba jest to jego integralna część. Teraz albo firma zareaguje, albo będzie miała to w p-----e, bo oszacowała, że i tak wyjdzie na swoje i ok. Antywolnościowe to by to było dopiero gdyby np krzyczał, że należy to
rata leasingu mojego auta - 6000
rata leasingu auta żony- 3000
rata za dom - 3500
szkoła dzieci - 3500
pani pomoc w domu -