Wpis z mikrobloga

Ej widzowie i fani, a #!$%@? pięć i pół kafla na zakupy pierwszego dnia urlopiku w Paryżu, to jest dużo, czy mało? Bo jestem taką to sobie średnio lotną influencerką i w ciągu dwudziestu kilku lat swojego życia nie zdążyłam się zorientować w wartości pieniądza i nie wiem, czy tysiak euro na torebki to sporo kasy. Czy Wy też tyle dziennie wydajecie, czy jednak kupujecie tańszą kawę, albo droższe torebki, a może oszczędzacie na biletach i jeździcie metrem na gapę? Zostawcie info w komentarzu.
#logikarozowychpaskow #bekazpodludzi #tiktok #youtube
F1A2Z3A4 - Ej widzowie i fani, a #!$%@? pięć i pół kafla na zakupy pierwszego dnia ur...
  • 1
@F1A2Z3A4: Moim zdaniem jest to całkiem spora suma nawet jak na standardy nie polskie, a naprawdę bywam dość rozrzutnym człowiekiem. Ogólnie to giga bawi mnie takie coś jako typa który tak dla kontrastu posiada aktualną serię 3 bmw, zaraz będzie miał c-klasę właściwie i ma narzeczoną której też coś tam czasami kupi markowego takiego. Szybkie ujęcie tego co jest na stole w knajpie oczywiście iphone musi być pokazany, jasna stylizacja z