Aktywne Wpisy
s3b4 +924
Straciłem ojca. Właściwie to już wczoraj go pochowałem. Jakoś to do mnie nie trafia.
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Miał ledwie 50 lat, a zmarł w nocy. Nie wiem z jakiego powodu - nikt nie chciał wiedzieć. Może się udusił, miał problemy z płucami po wypadku 14 lat temu i sine usta po próbach reanimacji. Może to źle zabrzmi, ale po śmierci chcieliśmy pozbyć się go jak najszybciej. Największy ból był, gdy widziało się go zimnego w
Jakoś wielu ludzi pracuje w tych korpo - robią swoje minimum, udaja , ze biora udzial w tych assesmentach czy jak to się tam nazywa i
@przegryw_z_piwnicy: Twój wybór, na pewno w swojej pracy robisz tylko to co chcesz i pracodawca Cię dobrze za to wynagradza. Zazdro.
@anakhin: w takim korpo to nie można iść do przełożonego i powiedzieć "x złotych więcej albo odchodzę"?
@dexterpol: kiedy byłem przez pewien czas managerem kilkuosobowego zespołu, jeden z moich pracowników wymyślił, żeby co kwartał robić review fuckupów i sukcesów. Spotykaliśmy (zdzwanialiśmy się) się na godzinę w gronie zespołu, a potem każdy miał opowiedzieć, co mu najbardziej wyszło a co najbardziej spier--lił.
Uważam, że to był świetny pomysł i żałuję, że nie był mój. Jeśli kiedyś znowu będę managerem, znowu go wprowadzę