Wpis z mikrobloga

Mam wrażenie że obecne kuce to już nie to samo co kuce sprzed 10,15 lat. Kiedyś taki wyznawca JKM miał poglądy własnościowe (jak głupie by one nie były), mogłeś z takim podyskutować (ja też taki byłem, pierwszy raz widziałem JKM na 1 roku studiów na hali Wisły Kraków, Korwin Basketball, coś takiego, był ktoś też xD?). Kuc wtedy gardził narodowcami, przecież wolnorynkowcy i narodowcy to mają totalnie sprzeczne poglądy, ci drudzy to jest pis na sterydach xD. Dziś jak widać jedyny argument to ból dupy lewaków, a kuc nie ma własnych poglądów i głosi to co Pan memcen powie, nawet jeżeli to sprzeczne xD korwin lewak to upadek polskiej prawicy (i dobrze)
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #konfederacja #polityka
Pobierz duszanzkapitana_dupy - Mam wrażenie że obecne kuce to już nie to samo co kuce sprzed ...
źródło: Screenshot_20231029-100525-159
  • 6
do tego dawny kuc był raczej obojętny religijnie, jeśli już chodził do kościoła to dlatego bo mama kazała, ale jak już pojechał na studia to wolał spędzić niedzielę przy kompie, nie w kościele, a dziś jest katolickim fanatykiem.

@galicjanin: Ci katoliccy fanatycy istnieją wyłącznie w urojeniach neuropy. Dla was sprzeciw wobec mordowania księży i palenia kościołów jest katolickim fanatyzmem.
@duszan_z_kapitana_dupy: A ja powiem Ci jak wygląda to z drugiej strony. Long story short, od 2011 byłem w środowiskach narodowych, w 2015 byłem jednym z tworzących pierwsze struktury Ruchu Narodowego, a pod koniec 2016 go opuściłem. Obecnie jestem dumnym wojownikiem za Narodowy Agraryzm PSL i wyborca Trzeciej Drogi. W czasach jak byłem jeszcze "tam" to kazdy maksymalnie gardził rynkotardami i śmiał się z chudziutkich pryszczatych tłustowłosych kuców. To był tylko jeden