Wpis z mikrobloga

Jak tam, gotowi na jednej humorzastej nastolatki?
Ja póki co na Furinę mam przeznaczone około 160 wishy. Zastanawia mnie tylko jaka będzie jej b--ń i czy nie będzie warto dorzucić primosów za 100 dolców
#genshinimpact
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LeniwiecPracoholik: Jej b--ń jest ok, ale jak masz key and pjc, to lepiej konstelacje. Chociaż konstelacje ogólnie są lepsze, bo pewniejsze i coraz lepsze z każdą kolejną, a b--ń masz tylko jedną i refinementy to marnotrastwo, mało co dają.
  • Odpowiedz
@LeniwiecPracoholik: Ja mam ponad 300 i gwaranta, idę na C2. Broni nie ruszam, choć mam jakieś 10 do pity. Nie ma c---a żebym ryzykował przy tym gównie od Bejzo. Jak coś to b--ń wezmę na rerunie w 4.6.
  • Odpowiedz
@LeniwiecPracoholik: Gram od grudnia. Wiem, że była no ale jednak Raiden to jest priorytet ze względu na uniwersalność i na nią zbieram od banera z Kazuhą (Jojka była przed nim no ale znowu - Kazuha to jest must have). ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@LeniwiecPracoholik: Pierwsze dwie konstelacje ma bardzo mocne, więcej bije, więcej buffuje, szybciej nabija stacki, dosłownie syn koleżanki twojej starej. Zdecydowanie warte dużo więcej niż jej b--ń. Z jej bronią jest jak u yelanki, grając z sygnaturą trzeba by grać ER% zegarek albo mieć n------e na subach pod korek żeby było energii na bursta. Dlatego tak lubi festering/favonius, skaluje się od HP więc ma w------e na bazowy atak broni, przez co
  • Odpowiedz