Aktywne Wpisy
ataeB +51
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
robert5502 +390
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Jednorazowo?
W ratach?
#motoryzacja #samochody #bekazlewactwa
Ciekawym jest tylko ze pis jak antyunijna partia wciska od razu wszystko co tamci wymyślą.
Nie, za dużo TVP.
To do KPO wpisał sobie PiS xD
(ꖘ⏏ꖘ)
W Czechach wprowadzą tylko podatek od służbowych aut, żeby firmy zachęcić do zmiany floty. Czesi chyba są w innej Unii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PiotrFr: nie oglądam TVP.
Polska jest dziś jednym z czterech państw UE (obok Litwy, Estonii i Słowenii), które nie mają opłat obciążających posiadaczy najbardziej emisyjnych pojazdów. To dlatego Komisja Europejska przy ustalaniu kamieni milowych dążyła do tego, by nowa danina stała się jednym z nich. Ma bowiem zachęcać do kupowania "czystszych" aut. — W Unii Europejskiej obowiązuje zasada "zanieczyszczający płaci".
https://businessinsider.com.pl/technologie/motoryzacja/jak-moze-wygladac-polski-podatek-od-samochodow-spalinowych-sprawdzamy-jak-wyliczaja/1c5lvdd
@vitovia: KPO zamiast do nas, poszło na wojnę na ukrainie. Druga sprawa, że przy obecnym budżecie Polski, to KPO to są jakieś grosze na waciki, bez których jak widać sobie świetnie radzimy.